Έβρος: Τι δείχνουν οι έρευνες για την 28χρονη

 

Στο σημείο που βρέθηκε νεκρή, υπάρχει πλέον η κορδέλα της αστυνομίας που οριοθετεί την περιοχή που μπήκε στο μικροσκόπιο της έρευνας και τα γάντια που χρησιμοποιήθηκαν για τη μεταφορά της σορού και την εξέταση πειστηρίων.

Ένα 24ωρο μετά τον θάνατο της 28χρονης που ήταν η επικεφαλής του καρναβαλιού στο Τυχερό, οι Αρχές προσπαθούν να φτάσουν στην άκρη του νήματος. Να διαπιστώσουν αν πρόκειται για δυστύχημα, για εγκληματική ενέργεια ή για αυτοκτονία που για την ώρα φαντάζει ως το πιο πιθανό ενδεχόμενο.

Στενοί συγγενείς και φίλοι της 28χρονης μιλούν στο «LIVE NEWS» για την υπόθεση θρίλερ που τους έχει συνταράξει. Αξιολογούν την κάθε πληροφορία και περιμένουν τις επίσημες απαντήσεις.

Οι αστυνομικοί προσανατολίζονται στην αυτοκτονία επειδή διαπίστωσαν πως το μοιραίο τραύμα στην καρδιά από μαχαίρι είχε γίνει δίχως να σκιστεί η μπλούζα της. Επιπλέον, διαπίστωσαν πως η νεαρή έφερε σημάδια στους καρπούς των χεριών της, με αξιωματικούς να σκέφτονται πως πιθανότατα προκάλεσε η ίδια σε μια προσπάθεια να κόψει τις φλέβες της. Όλα όμως θα ξεκαθαρίσουν από το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Συγγενείς και φίλοι της 28χρονης είναι πεπεισμένοι πως ο θάνατος της κοπέλας δεν οφείλεται σε αυτοκτονία. Ζητούν να συνεχιστεί η έρευνα για να φανεί όλη η αλήθεια.

Το προηγούμενο διάστημα, η 28χρονη έδειχνε ευδιάθετη και τίποτα δεν έκανε τους στενούς συγγενείς και φίλους της, να κάνουν δεύτερες σκέψεις. Στην αποθήκη όπου κατασκευάζονται και βάφονται άρματα για το φετινό καρναβάλι στο Τυχερό, η αδικοχαμένη κοπέλα περνούσε ώρες τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας.

Εκεί μέσα είναι όλα τα άρματα που η 28χρονη μαζί με άλλα άτομα κατασκεύαζαν. Αλλά και ένα άρμα, ένας ακέφαλος κλόουν, που η αδικοχαμένη 28χρονη κοπέλα επιμελούνταν αποκλειστικά, αλλά δεν πρόλαβε να το τελειώσει ποτέ.

Οι Αρχές θεωρούν ότι πολύ σύντομα θα έχουν συμπληρώσει όλα τα κομμάτια στο παζλ της υπόθεσης, με τους γονείς και τους φίλους της αδικοχαμένης Βίκυς να περιμένουν την επίσημη ενημέρωση για τον αναπάντεχο θάνατο που τους έχει συνταράξει.

Τα σημάδια της αυτοκτονίας 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η κοπέλα πήγε στο σημείο που βρέθηκε με το μηχανάκι της, με το οποίο έπεσε στην χαράδρα. Η κοπέλα, όπως όλα δείχνουν είχε καρφωμένο το μαχαίρι στην καρδιά της καθώς οδηγούσε και πριν πέσει στην χαράδρα από την οποία ανασύρθηκε νεκρή. 

Τα σημάδια που υποδηλώνουν αυτοκτονία, ήταν 4-5 χαρακιές στον καρπό, πληγές από μαχαίρι στο άλλο χέρι, αίμα στο μηχανάκι αλλά και το μαχαίρι στην καρδιά και αργότερα κατέληξε στον γκρεμό. Η αστυνομία έχει αποκλείσει το γεγονός να υπήρξε επιπλέον άτομο στην περιοχή. Σύμφωνα με την αστυνομία, η κοπέλα αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα το τελευταίο χρονικό διάστημα αλλά και κυρίως τις τελευταίες ώρες πριν την αυτοκτονία της.

Αυτοχειρία ή όχι;

Η Δήμητρα Τσίτση, εγκληματολόγος – ψυχολόγος, αναφέρει στο «LIVE NEWS» πως τα άτομα που θέλουν να αυτοκτονήσουν συνήθως δεν επιλέγουν το μαχαίρι ως όπλο.

«Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά. Εγώ δεν το βλέπω για αυτοχειρία. Στην Κύπρο είχαμε περίπτωση που για χρόνια η αστυνομία νόμιζε πως είναι αυτοκτονία και τελικά αποδείχτηκε πως δεν ήταν», είπε αρχικά η ψυχολόγος και συνέχισε, λέγοντας:

Συνήθως τα άτομα που θέλουν να αυτοκτονήσουν, θα καταλήξουν σε πιο άμεσο φονικό όπλο, όπως χάπια. Το μαχαίρι είναι πολύ δύσκολο. Είναι τόσο ακραίο που εγώ στην εργασία μου δεν το έχω ξανακούσει. Θέλει τρομερή ψυχική και σωματική δύναμη.

Πηγή: megatv.com

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال