Πράγματα πιο σημαντικά από το σεξ σε μία σχέση

 

Το σεξ είναι ένα από τα στοιχεία στη σχέση που έχουν υπερεκτιμηθεί λίγο. Είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας σε οποιαδήποτε σχέση, καθώς τόσο η συχνότητα, όσο και η ποιότητα δηλώνουν πολλά για το πώς είσαι με τον σύντροφό σου, αλλά υπάρχουν και άλλα πράγματα πιο σημαντικά σε μία σχέση.

Και γι' αυτά θα μιλήσουμε! Είναι αυτά που αν δεν υπάρχουν τότε υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Ακόμη μεγαλύτερο από το να μην κάνεις τόσο συχνά σεξ!

1. Εμπιστοσύνη

Το πιο σημαντικό σε μία σχέση. Να μπορείς να τον εμπιστευτείς για ότι και να σου πει και να μην έχεις δεύτερη σκέψη. Να ξέρεις ότι αυτά που σου λέει είναι αλήθεια και δε χρειάζεται περαιτέρω ερωτήσεις.

2. Σεβασμός

Το να σέβεσαι τον άλλο είναι κάτι που μαθαίνεις από μικρός. Στη σχέση σου, όμως, έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία από όσο πιστεύεις. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός και να είναι αμοιβαίος.

3. Αγάπη

Αν χαθεί αυτή, τότε τα πράγματα είναι πολύ, μα πολύ άσχημα. Η αγάπη είναι το συναίσθημα που σε κάνει να θέλεις να προσπαθήσεις και να θέλεις τον άλλον μέσα στη ζωή σου.

4. Επικοινωνία

Αν υπάρχει επικοινωνία, αν μπορείς να κοιτάξεις τον άλλο και να τα βρείτε όλα με τα μάτια, τότε όλα τα άλλα είναι λίγο άχρηστα. Τα ζευγάρια πρέπει να έχουν τη δική τους επικοινωνία και να τα βρίσκουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

5. Πάθος

Με τον καιρό αυτό μειώνεται, αλλά στην αρχή της σχέσης είναι πιο σημαντικό από το σεξ. Είναι αυτό που θα σε καθοδηγήσει να κάνεις τα σωστά βήματα και να θέλεις τον άλλο. Θα καταλάβεις πολλά από το πάθος που έχει η σχέση.

Από: govastileto.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال