iOS 17: Ανατροπές και νέες λειτουργίες στα iPhone

Το iOS 17 θα γίνει σήμερα διαθέσιμο για δημόσια λήψη, στις 20:00 [ώρα Ελλάδας], δίνοντας στους χρήστες iPhone νέες δυνατότητες όπως το Live Voicemail, τη λειτουργία StandBy και τη νέα εφαρμογή Journal.

Η Apple έκανε την ανακοίνωση κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσίασης του iPhone 15 την Τρίτη, αφού πρώτα είχε παρουσιάσει το λειτουργικό σύστημα στο WWDC στις 5 Ιουνίου.

Μετά την πλήρη κυκλοφορία του, σύμφωνα με το The Verge, οι χρήστες του iOS 17 μπορούν να δημιουργήσουν stickers με δυνατότητα προσαρμογής, να ρυθμίσουν αφίσες επαφών και να επωφεληθούν από διάφορες βελτιώσεις στην αυτόματη διόρθωση και στη φωνητική μεταγραφή. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε τη Siri χωρίς να χρειάζεται να πείτε πρώτα «Hey Siri!». H νέα λειτουργία Live Voicemail θα εμφανίζει ένα ζωντανό αντίγραφο στην οθόνη σας, καθώς ηχογραφείται ένα φωνητικό μήνυμα, αν δεν απαντήσετε το τηλέφωνό σας. Ακόμα, η νέα λειτουργία StandBy μετατρέπει το iPhone σας σε ένα μικρό ρολόι στο κομοδίνο, όταν το τοποθετείτε στο πλάι.

Το NameDrop επιτρέπει επίσης στους χρήστες του iOS 17 να μοιράζονται εύκολα πληροφορίες επαφών μέσω AirDrop φέρνοντας σε επαφή δύο συσκευές iPhone. Η Apple προειδοποίησε στα «ψιλά γράμματα» του δελτίου Τύπου της ότι ορισμένες από αυτές τις λειτουργίες του iOS 17 ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες για όλες τις χώρες ή περιοχές, οπότε θα πρέπει να ελέγξετε την ιστοσελίδα της Apple αν έχετε βάλει στο μάτι κάτι συγκεκριμένο.

Επισημαίνεται ότι τα μέλη του προγράμματος των developers της Apple ήταν σε θέση να το κατεβάσουν σχεδόν αμέσως μετά την κεντρική παρουσίαση του WWDC, για παράδειγμα, και η public beta εκδοχή κυκλοφόρησε στις 12 Ιουλίου. Το iOS 17 είναι συμβατό μόνο με μοντέλα iPhone εξοπλισμένα με το τσιπ A12 Bionic ή νεότερο, το οποίο δυστυχώς σημαίνει ότι τα iPhone XR / XS θα είναι τα παλαιότερα μοντέλα που μπορούν να κατεβάσουν τη συγκεκριμένη ενημέρωση.

Μπορείτε να ελέγξετε ποια μοντέλα iPhone είναι συμβατά στον ιστότοπο της Apple (εδώ), μαζί με μια πλήρη ανάλυση όλων των διορθώσεων, των χαρακτηριστικών και των ενημερώσεων για το iOS 17.

Via:tromaktiko.gr
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال