Αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (5-11/10/2023)

 ΚΡΙΟΣ

Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις παραμένουν στο προσκήνιο, καθώς, εκτός από τον Ήλιο και τον Άρη, εισέρχεται και ο Ερμής στον Ζυγό και αρχικά θα επηρεάσει τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Από τις 5 μέχρι τις 10/10 θα είναι καλή εποχή για να ξεκινήσει μια καινούργια συνεργασία ή να υπογράψετε μια σύμβαση. Από τις 11/10 περνάει στο 2ο δεκαήμερο, επειδή όμως σχηματίζει μια δύσκολη όψη με τον Δία, δεν θα είναι κατάλληλη μέρα για διαπραγματεύσεις. Μπορεί να μη σας ικανοποιήσουν οι όροι μιας συμφωνίας. Στις 9/10 εισέρχεται η Αφροδίτη στην Παρθένο και μέχρι τις 8/11 θα δώσετε έμφαση σε θέματα που αφορούν την εργασία, ενώ μπορεί να προκύψει και ένα ειδύλλιο με άτομο από τον εργασιακό σας χώρο. Στις 11/10 ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω επιστρέφει σε ορθή φορά και μέχρι τις 21/1/24 η καριέρα και η φήμη σας θα έχουν ανοδική πορεία.

ΤΑΥΡΟΣ

Τις επόμενες μέρες πρέπει να δώσετε έμφαση στο επικοινωνιακό κομμάτι της δουλειάς σας, καθώς στις 5/10 εισέρχεται ο Ερμής στον Ζυγό, που αρχικά θα επηρεάσει τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Μέχρι τις 10/10 θα είναι μια καλή εποχή για να κάνετε επαφές και να στείλετε βιογραφικά. Από τις 11/10 περνάει στο 2ο δεκαήμερο και επειδή σας επηρεάζει μια δύσκολη όψη με τον Δία στο ζώδιό σας, πρέπει να είστε πιο προσγειωμένοι. Στις 9/10 η Αφροδίτη εισέρχεται στην Παρθένο και τονίζει τον τομέα της δημιουργικότητας και του ρομαντισμού. Μέχρι τις 8/11 θα εξασκήσετε τα ταλέντα σας και θα αυξήσετε τα κέρδη σας. Η ερωτική σας ζωή θα είναι καλή και θα αναζητήσετε τη σταθερότητα στη σχέση σας, ενώ θα ευνοηθεί και η απόκτηση παιδιού. Στις 11/10 ο Πλούτωνας επιστρέφει σε ορθή φορά και φέρνει νέες ευκαιρίες σε σπουδές και νομικές υποθέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο τομέας που συνδέεται με τα παιδιά, τη δημιουργικότητα και τον ρομαντισμό πυροδοτείται με την έλευση του κυβερνήτη σας Ερμή στον Ζυγό στις 5/10 και είναι ιδανική εποχή για να αναζητήσετε την ευχαρίστηση και τη χαρά. Εκφράστε τις δεξιότητες και τα ταλέντα σας, οι γονείς αφιερώστε χρόνο στα παιδιά και οι ελεύθεροι επιστρατεύστε τη γοητεία σας. Μέχρι τις 10/10 θα αφορά το 1ο δεκαήμερο. Από τις 11/10 περνάει στο 2ο δεκαήμερο, αλλά μια δύσκολη όψη με τον Δία σας καλεί να αποφύγετε τις υπερβολές στην προσέγγιση ενός νέου προσώπου που θα σας γοητεύσει. Στις 9/10 η Αφροδίτη εισέρχεται στην Παρθένο. Μέχρι τις 8/11 θα ασχοληθείτε με τη βελτίωση του χώρου σας και θα είναι μια καλή εποχή για να χαρίσετε άχρηστα αντικείμενα και ρούχα. Ο Πλούτωνας επιστρέφει σε ορθή φορά στις 11/10, φέρνοντας έσοδα μέσω κοινών πόρων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι οικιακές και οικογενειακές υποθέσεις θα παίξουν καθοριστικό ρόλο το προσεχές διάστημα, καθώς ο Ήλιος, ο Άρης και από τις 5/10 και ο Ερμής στον Ζυγό τονίζουν τον συγκεκριμένο τομέα και επαναφέρουν τις ισορροπίες στις σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο μέχρι τις 10/10 δώστε έμφαση σε διαπραγματεύσεις για αγοραπωλησίες ακινήτων και κυνηγήστε ευκαιρίες. Από τις 11/10 ο Ερμής περνάει στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας και θα πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι και λιγότερο στην ψυχαγωγία. Η Αφροδίτη εισέρχεται στην Παρθένο στις 9/10 και μέχρι τις 8/11 θα έχετε αναθερμάνει σχέσεις με οικείους, ενώ θα ευνοηθούν οι δημόσιες σχέσεις και θα αυξηθεί το εισόδημά σας. Από τις 11/10, που επιστρέφει ο Πλούτωνας σε ορθή φορά, αρχίζουν να δρομολογούνται συνεργασίες που είχαν μπλοκάρει. Μέχρι τις 21/1/24 θα διευρύνετε το δίκτυο των συνεργατών σας.

ΛΕΩΝ

Οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες είναι άριστες αυτή την εποχή και ειδικά από τις 5/10, που εισέρχεται ο Ερμής στον Ζυγό, θα έχετε πολλές επιτυχίες σε διαπραγματεύσεις και θα διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο αξιοποιήστε αυτό το ευνοϊκό διάστημα μέχρι τις 10/10. Από τις 11/10 περνάει στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας και πρέπει να προσέξετε τις συνεννοήσεις με ηλικιωμένους, εργοδότες. Με την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο στις 9/10 να αναμένετε αύξηση εσόδων. Μέχρι τις 8/11 θα κάνετε ακριβές αγορές, αλλά μπορεί να ξεφύγετε απ’ τον προϋπολογισμού αν δεν κρατήσετε άμυνες. Ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση των πόρων σας. Στις 11/10 ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω επιστρέφει σε ορθή φορά και μέχρι τις 21/1/24 θα καταφέρετε να βγείτε από μια εργασιακή σχέση που δεν πληροί τις προσδοκίες σας και θα βρείτε μια νέα απασχόληση με καλύτερες αποδοχές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συνεχίζουν να σας απασχολούν οικονομικά ζητήματα καθώς συμπληρώνεται το πλανητικό σύμπλεγμα με την έλευση του Ερμή στον Ζυγό στις 5/10. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο μέχρι τις 10/10 θα έχετε κάποια καλά νέα που θα αφορούν το εισόδημά σας και θα καλύψετε τις ανάγκες σας. Από τις 11/10 περνάει στο 2ο δεκαήμερο και επειδή σχηματίζει μια δυσαρμονική όψη με τον Δία θα έχετε έκτακτες δαπάνες που θα αφορούν ένα ταξίδι ή τις σπουδές. Στις 9/10 εισέρχεται η Αφροδίτη στο ζώδιό σας και μέχρι τις 8/11 θα είναι ιδανική εποχή για να ασχοληθείτε με τη βελτίωση της εμφάνισής σας. Δοκιμάστε ένα νέο κούρεμα ή χρώμα για τα μαλλιά σας, αγοράστε ρούχα και αξεσουάρ ώστε να νιώθετε όμορφα. Η γοητεία σας θα είναι στα ύψη και θα προσελκύετε τα βλέμματα. Ένας νέος έρωτας έρχεται με την επιστροφή του Πλούτωνα σε ορθή φορά από τις 11/10.

ΖΥΓΟΣ

Θέλετε να επικοινωνήσετε, να πείτε όσα αισθάνεστε, να διεκδικήσετε, και ήρθε η εποχή για να το κάνετε πράξη. Στις 5/10 εισέρχεται ο Ερμής στο ζώδιό σας και θα είστε σε συνεχή εγρήγορση, θα αναζητάτε νέες εμπειρίες και θα προσελκύετε το ενδιαφέρον των συνομιλητών σας. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο βάλτε τα δυνατά σας μέχρι τις 10/10 για να πετύχετε τους στόχους σας. Στις 11/10 περνάει στο 2ο δεκαήμερο και θέματα που αφορούν κοινούς πόρους, κληρονομιές κ.λπ. θα απορροφήσουν την προσοχή σας και θα είστε πιο εσωστρεφείς. Στις 9/10 η Αφροδίτη εισέρχεται στην Παρθένο, στον τομέα του ψυχισμού σας. Μέχρι τις 8/11 θα είστε πιο ευσυγκίνητοι και θα συμβάλετε στη στήριξη αδύναμων ομάδων και οικείων προσώπων που θα έχουν δυσκολίες. Σημαντικές εξελίξεις στον τομέα της οικιακής σας ζωής από τις 11/10 που επιστρέφει ο Πλούτωνας σε ορθή φορά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την είσοδο του Ερμή στον Ζυγό στις 5/10 ήρθε η εποχή που πρέπει να κάνετε μια ενδοσκόπηση και να στρέψετε την προσοχή σας στην προσωπική ανάπτυξη. Ενδεχομένως να σας απασχολήσει έντονα ένα προσωπικό σας ζήτημα ή ένα νέο εγχείρημα και θα έχετε έντονες τάσεις μοναχικότητας. Μέχρι τις 10/10 οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο προσέξτε για παρασκηνιακές ενέργειες. Στις 11/10 ο Ερμής περνάει στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας και επειδή σχηματίζει μια δυσαρμονική όψη με τον Δία μπορεί να επέλθει ρήξη σε μια σχέση ή συνεργασία. Από τις 9/10, που εισέρχεται η Αφροδίτη στην Παρθένο, η κοινωνική σας ζωή βελτιώνεται σημαντικά. Νέες διέξοδοι για ψυχαγωγία, χόμπι και συλλογικές δράσεις θα σας δώσουν την ευκαιρία να ερωτευτείτε. Μια νέα εποχή για επιτυχίες σε εμπορικές υποθέσεις και θέματα εκπαίδευσης ξεκινά στις 11/10 με την επιστροφή του Πλούτωνα σε ορθή φορά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την είσοδο του Ερμή στον Ζυγό στις 5/10 συμπληρώνεται το πλανητικό σύμπλεγμα στον τομέα της κοινωνικής σας δικτύωσης και μέχρι τις 10/10 οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες που θα σας ωφελήσουν ποικιλοτρόπως. Μπορεί να προκύψει μια νέα συνεργασία ή μια ερωτική σχέση. Στις 11/10 περνάει στο 2ο δεκαήμερο, επειδή όμως σχηματίζει μια δυσαρμονική όψη με τον Δία, θα πρέπει να αποφύγετε τις συνεργασίες με φιλικά σας πρόσωπα με τα οποία συνδέεστε πολλά χρόνια, ώστε να μη χαλάσει η φιλία σας. Η Αφροδίτη εισέρχεται στην Παρθένο στις 9/10 και μέχρι τις 8/11 θα έχετε πολλές ευκαιρίες για αύξηση εσόδων μέσω της επιχείρησής σας. Ενδεχομένως να προκύψει κι ένας νέος έρωτας με επιφανές πρόσωπο. Από τις 11/10, που επιστρέφει ο Πλούτωνας σε ορθή φορά, κάποιες δυσκολίες που είχαν σχέση με τα οικονομικά σας υποχωρούν και σταθεροποιείται η ροή των εσόδων σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σημαντικές οι επόμενες μέρες για τα επαγγελματικά σας, καθώς στις 5/10 εισέρχεται ο Ερμή στον Ζυγό και δίνει ευκαιρίες για επιτυχίες και νέα εγχειρήματα. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο αξιοποιήστε τις γνωριμίες σας, διαφημίστε τις υπηρεσίες σας και προωθήστε τις δεξιότητές σας μέχρι τις 10/10. Από τις 11/10 περνάει στο 2ο δεκαήμερο, όμως μια δύσκολη όψη με τον Δία δείχνει πως θα πρέπει να εξισορροπήσετε τον χρόνο μεταξύ της κοινωνικής και επαγγελματικής σας ζωής. Ταξίδια και νέους έρωτες από τον χώρο των σπουδών φέρνει η Αφροδίτη με την είσοδό της στην Παρθένο στις 9/10 και μέχρι τις 8/11 θα είναι ένα πολύ θετικό διάστημα για εσάς. Νέες εμπειρίες, γνωριμίες με άτομα με τα οποία θα έχετε κοινό όραμα, θα κάνουν την καθημερινότητά σας πολύ ευχάριστη. Στις 11/10 ο Πλούτωνας στο ζώδιό σας επιστρέφει σε ορθή φορά και ξεκινάει μια εποχή μεταμόρφωσης και προσωπικής ανάπτυξης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο τομέας της πνευματικής σας ανάπτυξης ενεργοποιείται με την είσοδο του Ερμή στον Ζυγό στις 5/10 και μέχρι τις 10/10, που θα επηρεάζει τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, θα έχετε κάποια καλά νέα που θα αφορούν σπουδές, νομικές υποθέσεις ή διαδικαστικά ζητήματα. Εκδόσεις, ταξίδια για επαγγελματικούς σκοπούς και επέκταση επιχειρηματικών δραστηριοτήτων θα ευνοηθούν. Στις 11/10 περνάει στο 2ο δεκαήμερο, όμως μια δύσκολη όψη με τον Δία μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ένα οικογενειακό θέμα που θα σας αποπροσανατολίσει. Στις 9/10 η Αφροδίτη εισέρχεται στην Παρθένο και καθώς είναι ο πλανήτης των χρημάτων και του έρωτα, να αναμένετε αύξηση εσόδων μέσω κοινών πόρων και έντονη ερωτική ζωή. Ωστόσο, θα πρέπει να αποφύγετε τις δεσμεύσεις, τουλάχιστον μέχρι να κατασταλάξετε. Από τις 11/10 που επιστρέφει ο Πλούτωνας σε ορθή φορά θα δώσετε περισσότερη έμφαση στην ψυχική ευεξία.

ΙΧΘΥΣ

Με την είσοδο του Ερμή στον Ζυγό στις 5/10 είναι μια καλή περίοδος να κάνετε τον προγραμματισμό σας και να θέσετε προτεραιότητες στις δαπάνες σας, ώστε να μη συσσωρεύονται οι οφειλές. Μέχρι τις 10/10 που θα επηρεάζει τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο θα υπάρξουν ευκαιρίες για αύξηση του εισοδήματός σας και θα καλύψετε τις υποχρεώσεις σας. Στις 11/10 ο Ερμής περνάει στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας και καθώς σχηματίζει μια δυσαρμονική όψη με τον Δία δεν θα είναι κατάλληλη εποχή για ρυθμίσεις οφειλών ή για αίτηση δανείου. Από τις 9/10, που εισέρχεται η Αφροδίτη στην Παρθένο, ενεργοποιείται ο τομέας των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Ιδανική εποχή για να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Η ατμόσφαιρα θα είναι πιο ευχάριστη και θα απολαμβάνετε τις στιγμές με τους συνεργάτες ή τους φίλους σας, καθώς στις 11/10 επιστρέφει ο Πλούτωνας σε ορθή φορά.

Πηγή: lifo.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال