Η μεγαλύτερη φοβία του κάθε ζωδίου

 

ΚΡΙΟΣ

Φοβάμαι ότι δεν βλέπεις ποιος πραγματικά είμαι, αλλά μου φέρεσαι με την εικόνα που έχεις ήδη δημιουργήσει για εμένα. Άνοιξε τα μάτια σου. Δεν είμαι όλο νεύρο και φωνές. Έχω πολλά να δώσω.

ΤΑΥΡΟΣ -ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φοβάμαι ότι ποτέ δεν θα αποκτήσω το ίδιο επίπεδο αγάπης και ασφάλειας από τον/την σύντροφό μου, με εκείνο που εγώ προσφέρω σε αυτόν/αυτήν. Αυτή η ανισότητα, με τρελαίνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φοβάμαι ότι είμαι ένα βήμα μπροστά από όλους σας, αλλά αυτό αντί να με κάνει ευχάριστο, έξυπνο και αποδεκτό, με κάνει να φαίνομαι πονηρός και ύπουλος στα μάτια σας.

ΛΕΩΝ

Φοβάμαι να αφεθώ σε κάθε είδους σχέση μου, γιατί αν το κάνω, μπορεί να δείτε τις αδυναμίες μου και να με χλευάσετε για αυτές, ή ακόμα χειρότερα, να τις εκμεταλλευτείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ –ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φοβάμαι να κατεβάσω τις άμυνες μου και να χαλαρώσω, γιατί αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χάσω τον έλεγχο και να κάνω λάθη. Φοβάμαι να κάνω λάθη, γιατί αυτό μπορεί να με κάνει ευάλωτο στην κριτική και δεν θέλω να δω τον εαυτό μου να… χάνει!

ΖΥΓΟΣ

Φοβάμαι ότι θα έρθει μια ημέρα που δεν θα αρέσω πια στους άλλους, που δεν θα μπορώ να κινούμαι με την ίδια χάρη και να πείθω με μια μου λέξη. Φοβάμαι ότι δεν θα έχω την γοητεία και άρα δεν θα ασκώ την ίδια δύναμη πάνω στους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φοβάμαι να σου δείξω ποιος πραγματικά είμαι γιατί σκέφτομαι ότι θα τρέξεις μακριά μου. Έχω πολλή δύναμη, πολύ σκοτάδι και πολλές περίεργες σκέψεις και συχνά, πρέπει να τα κρύψω όλα αυτά, γιατί θα τρομάξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ- ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φοβάμαι να μην βαλτώσω στην ζωή μου, από άποψη καριέρας, καθημερινότητας, φίλων, ή ακόμα και συντρόφων. Δεν θέλω να ξυπνήσω μια μέρα και να νιώσω ότι θέλω να γκρεμίσω τα πάντα και να φύγω. Γιατί είμαι ικανός να το κάνω.

ΙΧΘΥΕΣ

Φοβάμαι πως θα έρθει μια ημέρα που δεν θα νοιάζομαι για τίποτα πια. Θα έχω τόσο πολύ πληγωθεί ή απαυδήσει, που απλώς θα γυρνάω το κεφάλι μου από την άλλη πλευρά και θα προσποιούμαι ότι δεν βλέπω και δεν νιώθω τίποτα πια…

Πηγή: astrology.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال