Eurovision 2024: Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίνας Σάττι

Στις πρώτες δηλώσεις που έκανε λίγο μετά τον τελικό, η Μαρίνα Σάττι ανέφερε στην ΕΡΤ: «Ήταν τρομερή εμπειρία για μένα όλο αυτό. Αν γυρνούσα πίσω το χρόνο θα το έκανα ξανά, 100%. Σε όλα τα επίπεδα και καλλιτεχνικά και προσωπικά, θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ, όλους, για όλη τη στήριξη, για τα μηνύματα και την αγάπη».

«Είχα φουλ φόβο ότι μπορεί να μην έχω φωνή σήμερα το πρωί, οπότε ήρθα χαλαρά και είπαμε θα το πάμε τελείως χαλαρά και για πλάκα. 

Δεν είχα καθόλου άγχος. Βγήκαν κάποια πράγματα που μας άρεσαν κι είπαμε θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε έτσι και το βράδυ. 

Όντως όταν ανέβηκα δεν κατάλαβα τι έγινε. Δεν είχα έλεγχο, ούτε ήξερα πως τραγούδησα, ούτε τίποτα. Ελπίζω ότι θα είμαι πιο ψύχραιμη στον τελικό. 

Τα κοτσιδάκια τα φτιάξαμε το μεσημέρι για πλάκα, για να χαρούμε λίγο, γιατί δεν ήμουν σε καλά κέφια, μας άρεσε κι έμεινε. 

Θέλω να ξεκουραστώ αύριο -αν και δεν θα ξεκουραστούμε γιατί νομίζω 9:30 πρέπει να ρθούμε να κάνουμε κάτι εδώ-, να το “βουλώσω“ λίγο για να φτιάξει λίγο η φωνή μου και πιστεύω ότι θα είμαι πιο ψύχραιμη αύριο»
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال