Μάνος Δασκαλάκης: Να αποδοθεί δικαιοσύνη

 

Χωρίς να γίνει αντιληπτός από τους δημοσιογράφους ο Μάνος Δασκαλάκης είχε φτάσει από νωρίς το πρωί της Δευτέρας στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για την δίκη της εν διαστάσει συζύγου του Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης τους.

Μετά το πέρας της δίκης, ο Μάνος Δασκαλάκης εμφανίστηκε, εμφανώς αλλαγμένος, έξω από την αίθουσα και δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση στους δημοσιογράφους. Η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου θα συνεχιστεί την Τετάρτη, ενώ το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα του συνηγόρου της, Αλέξη Κούγια για αναβολή.

Μάλιστα, την Τετάρτη η Ρούλα Πισπιρίγκου θα απολογηθεί στην ανακρίτρια, πριν από τη δίκη, για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, Μαλένας και Ίριδας.

Κατά τη χθεσινή διαδικασία μόλις η Ρούλα Πισπιρίγκου μπήκε στην αίθουσα του δικαστηρίου εντόπισε με το βλέμμα της τον Μάνο Δασκαλάκη, ο οποίος απέφυγε να κοιτάξει, τόσο την ίδια, όσο και τη μητέρα και την αδερφή της, οι οποίες κάθονταν πίσω από την κατηγορούμενη.

Ωστόσο, όταν δημοσιογράφος του Star τον πλησίασε το μόνο που αρκέστηκε να πει ήταν: «Θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη και να δικαιωθεί η μνήμη της Τζωρτζίνας μου».

Στη δικαστική αίθουσα είχε προσέλθει μόνος του, ενώ ήταν η πρώτη φορά που συναντούσε την κατηγορούμενη μετά τις κατηγορίες για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Σημειώνεται πως την Τετάρτη ο πρώτος που θα καταθέσει στο δικαστήριο είναι ο Μάνος Δασκαλάκης.

Πηγή: newsit.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال