Πατέρας Καρολάιν: Τι είπε για την μικρή Λυδία

 

Στη ζωή της μικρής Λυδίας, μετά τη δολοφονία της μητέρας στα Γλυκά Νερά από τα χέρια του συζύγου της, αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς.

Ο πατέρας της άτυχης γυναίκας, που έπεσε θύμα ανθρωποκτονίας στη Γλυκά Νερά από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» στο Star και -μεταξύ άλλων- τόνισε πως δεν θέλει η εγγονή του να έχει καμία σχέση με τους γονείς του δολοφόνου της μητέρας της (και κόρης του).

Αρχικά, αναφερόμενος στο τι κάνει αυτήν τη στιγμή η μικρή Λυδία, είπε ότι «είναι πολύ χαρούμενη και διασκεδάζει. Ζει σε ένα μεγάλο σπίτι με την αδελφή της μητέρας της στις Φιλιππίνες, όπου περνά πολύ όμορφα».

Όπως δήλωσε ο Ντέιβιντ Κράουτς, «είμαι σε επαφή μαζί της τακτικά και έχω πολλές φωτογραφίες της που τη δείχνουν να περνά υπέροχα, παίζοντας με τα άλλα παιδιά. Θα πάει και σχολείο σε λίγο».

Γλυκά Νερά: «Οι άλλοι της παππούδες νομίζω ότι είναι πολύ ανόητοι να θέλουν να τη φέρουν στην Ελλάδα»

Συνεχίζοντας, μίλησε για τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, λέγοντας ότι «νομίζω ότι είναι πολύ ανόητοι να θέλουν να φέρουν πίσω στην Ελλάδα (την Λυδία) και να διεκδικούν την επιμέλειά της, όταν είναι τόσο χαρούμενη (στις Φιλιππίνες)».

«Νομίζω ότι είναι πολύ λάθος οι γονείς του ανθρώπου που δολοφόνησε τη μητέρα της, να έχουν ποτέ κάποια σχέση μαζί τους», πρόσθεσε ο πατέρας της Καρολάιν.

Για τη γιαγιά της Λυδίας και μητέρα της Καρολάιν είπε πως «θα επιστρέψει (στην Ελλάδα) κάποια στιγμή αυτόν τον μήνα. Η μητέρα της Καρολάιν δεν είναι με την Λυδία αυτήν τη στιγμή. Μένει σε διαφορετικό μέρος των Φιλιππίνων».

Γλυκά Νερά: «Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήταν μπλεγμένος με ναρκωτικά -Τη σκότωσε, επειδή της το είπε»

Σχετικά με τον Μπαμπη Αναγνωστόπουλο και την αναφορά του ότι ήταν μπλεγμένος με ναρκωτικά, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Μα, όλοι ξέρουν γι’ αυτήν την ιστορία για τον λόγο που σκότωσε (την Καρολάιν)».

 Και εξιστόρησε: «Νομίζω στα τέλη του 2020 ο Μπάμπης (Αναγνωστόπουλος) γνώρισε έναν άνθρωπο που είναι ιδιοκτήτης ενός εστιατορίου, στο οποίο πήγαινε περιστασιακά με την Καρολάιν για φαγητό. Και αυτός ήταν μπλεγμένος με ναρκωτικά. Και είπε στον Μπάμπη “οι άνθρωποι με τους οποίους δουλεύω, θέλουν έναν πιλότο ελικοπτέρου για μια δουλειά τους. Μια”. Και είπε στον Μπάμπη ότι θα τον πλήρωναν καλά. Και ο Μπάμπης είπε, “ναι, εντάξει. Γιατί όχι;”.

«Και είπε στην Καρολάιν ότι θα βγάλει πολλά χρήματα, μεταφέροντας χρήματα γι’ αυτήν τη συμμορία μόνο για μια φορά. Και εκείνη τρελάθηκε, γιατί είναι πολύ έντιμος άνθρωπος και μισεί τα ναρκωτικά. Και του είπε ότι αν μπλέξει με αυτούς τους ανθρώπους ότι θα φύγει και θα πάρει το παιδί μαζί, για να πάνε να ζήσουν με την αδελφή της στις Φιλιππίνες».

Συνεχίζοντας, ανέφερε: «Είπε (ο Αναγωνστόπουλος) στα μέλη της συμμορίας ότι δεν μπορεί να το κάνει, γιατί το είπε στη γυναίκα του και εκείνος είπε “το είπα στη γυναίκα μου και τρελάθηκε”. Και του απάντησαν, “μα καλά, το είπες στη γυναίκα σου; Είσαι τελείως ανόητος;”. Και εκείνος είπε “ναι, είμαι τελείως ανόητος”, γιατί όντως είναι».

«Και του είπαν ότι “τώρα δεν μπορείς να μην το κάνεις. Τώρα ξέρετε ποιοι είμαστε”», συνέχισε και ανέφερε πως του είπαν πως κάποια στιγμή η Καρολάιν θα μιλήσει όπως και να έχει, οπότε «πρέπει να την ξεφορτωθούμε». Και στο τέλος τον απείλησαν πως «εάν δεν το κάνει, θα σκοτώσουν και τον ίδιο και τη γυναίκα του και την κόρη τους». Και για τον λόγο αυτό σκότωσε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος την Καρολάιν, όπως είπε ο κ. Κράουτς.

Πατέρας Καρολάιν: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος του έστειλε επιστολή

Μάλιστα, σημείωσε πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έστειλε επιστολή τόσο στον ίδιο όσο και στους γονείς του, στην οποία παραδέχεται ότι είναι μπλεγμένος με ναρκωτικά και πως αυτός ήταν ο λόγος που δολοφονήθηκε η Καρολάιν.

Όπως είπε, έχει παραδώσει την επιστολή αυτή στην Αστυνομία και τόνισε πως οι Αρχές είναι πλήρως ενήμερες για τις πράξεις του συζύγου της κόρης του.

Τόνισε για ακόμη μια φορά ότι δεν θέλει η εγγονή του να έχει επαφές με τους άλλους παππούδες της, λέγοντας: «Δεν τους θέλω στο σπίτι και δεν θέλω η Λυδία να έχει καμία σχέση μαζί τους. Όταν η Καρολάιν ζούσε στην Αθήνα, τους είδε μόνο τρεις φορές. Είμαι θυμωμένος».

Τέλος, επισήμανε ότι: «Ο πατέρας (του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου) δεν λέει τίποτα, απλά κοιτάζει το πάτωμα και δεν λέει τίποτα. Αλλά, η μητέρα πιστεύει ότι ο γιος της είναι υπέροχος και αθώος. Και όσο το πιστεύει αυτό, δεν θέλω να έχει καμία σχέση με τη Λυδία» κατέληξε.

Πηγή: madata.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال