Άγιος Παΐσιος: Πότε θα προβληθεί ο δεύτερος κύκλος

 

Η ζωή του Αγίου Παϊσίου έγινε τηλεοπτική σειρά και έφερε στα σπίτια μας τις σημαντικότερες στιγμές του, από τη στιγμή που γεννήθηκε στα Φάρασα της Καππαδοκίας μέχρι τη μοναχική κουρά του στο Άγιον Όρος.

Πλέον ειλημμένη θεωρείται η απόφαση της συνέχειας της σειράς σε παραγωγή του Ινστιτούτου «Άγιος Μάξιμος ο Γραικός».

Να σημειωθεί ότι ο δεύτερος κύκλος θα εστιάζει στην παραμονή του γέροντα στην έρημο του Σινά, καθώς και στην επιστροφή του στο Άγιον Όρος, ενώ η ιστορία θα φτάσει ως το τέλος, στην οσιακή κοίμησή του.

Ο δεύτερος κύκλος τής μεγάλης παραγωγής, σε σενάριο Γιώργου Τσιάκα και σκηνοθεσία Στάμου Τσάμη, αρχίζει γυρίσματα τον Απρίλιο και θα αποτελείται από 12 επεισόδια.

Στον δεύτερο κύκλο όπως αναφέρει η εφημερίδα espresso, θα δούμε τη μοναχική πλέον πορεία του αγίου, θα ζήσουμε τους μεγάλους ασκητικούς αγώνες του και την απίστευτη αγάπη του για τον κόσμο, τα αμέτρητα θαύματα που έκανε και τον τρόπο με τον οποίο οδήγησε χιλιάδες ανθρώπους στον δρόμο του θεού. Επίσης θα καταλάβουμε τον θαυμαστό τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε τον καρκίνο.

Λέγεται ότι ο σεναριογράφος της σειράς Γιώργος Τσιάκας ήρθε σε προσωπική επαφή με ανθρώπους που είχαν τη χαρά να γνωρίσουν από κοντά τον σύγχρονο άγιο, να πάρουν την ευλογία του και να ακούσουν τις διδαχές του.

Γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη, στο Ορος Σινά αλλά και στο Άγιον Όρος. Τον άγιο Παΐσιο υποδύεται ο Προκοπής Αγαθοκλέους.

πηγή: Espresso

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال