Γαλλία - Αποπειράθηκε να τη βιάσει και του έκοψε τη γλώσσα

 

Μια 57χρονη γυναίκα κατάφερε όχι μόνο να αποτρέψει τον βιασμό της, αλλά και να συλλέξει τα απαραίτητα στοιχεία για τη σύλληψή του. Ήταν στις 4 τα ξημερώματα της 19ης Φεβουαρίου που η 57χρονη γυναίκα δέχτηκε επίθεση. Είχε βγει εκείνη την ώρα για να βγάλει τον σκύλο της βόλτα.

Αισθάνθηκε να την ακολουθεί κάποιος. Όταν την προσέγγισε, προσπάθησε να την αγκαλιάσει και να τη φιλήσει, ενώ έβαλε και τα χέρια του στο παντελόνι της.

Έτσι γλίτωσε τον βιασμό

Η 57χρονη γυναίκα στην πόλη Avignon, στη Γαλλία, διατήρησε την ψυχραιμία της και του δάγκωσε τόσο δυνατά τη γλώσσα που του έκοψε ένα κομμάτι της.

Αφού επέστρεψε σπίτι, σύμφωνα με τη Mirror, πήρε και τον γιο της και πήγε στην αστυνομία. Εκεί τους παρέδωσε το αποδεικτικό στοιχείο. Εκείνο που ενοχοποιούσε τον άνθρωπο που αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο όπου σημειώθηκε η επίθεση και συνέλαβαν έναν άνδρα που διέμενε παράνομα στη χώρα.

Ο άνδρας, ο οποίος αναμένεται να καθίσει σύντομα στο εδώλιο, είναι υποχρεωμένος μετά την εκδίκαση της υπόθεσής του, να αποχωρήσει από τη Γαλλία, όπως αναφέρει η εφημερίδα «La Depeche».

Εκείνος, πάντως υποστήριξε, πως ήταν η γυναίκα αυτή που πρώτη του επιτέθηκε, όπως μεταδίδει το γαλλικό δίκτυο «France Bleu».

Πηγή: in.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال