Έβρος: Θρίλερ με τον θάνατο της 28χρονης

 

Συνεχίζεται το θρίλερ με το θάνατο της 28χρονης Βίκυς από το Τυχερό Έβρου, η οποία την προηγούμενη Δευτέρα εντοπίστηκε με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος της, μέσα σε χαράδρα βάθους 40 μέτρων στη Λευκίμμη.

Οι Αρχές από την πρώτη στιγμή εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ωστόσο η πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή ήταν η αυτοκτονία. Οι έρευνες συνεχίζονται χωρίς να έχει αποκλειστεί ακόμα η εγκληματική ενέργεια. Την Τρίτη (21/2) το τμήμα Ανθρωποκτονιών βρέθηκε στο σημείο.

Χθες (22/2) έγινε η κηδεία της άτυχης γυναίκας σε κλίμα οδύνης, καθώς η 28χρονη ήταν ένα ιδιαίτερα αγαπητό άτομο στην κοινότητα.

Ο πατέρας της με πόνο ψυχής μίλησε στο STAR για την υπόθεση, τονίζοντας ότι περιμένουν όλοι τα επίσημα στοιχεία της έρευνας. Ο ίδιος όπως και αρκετοί που τη γνώριζαν αρνούνται να πιστέψουν ότι έβαλε τέλος στη ζωή της.

«Αν δεν βγουν επίσημα στοιχεία, δεν ξέρουμε τίποτα. Αν αποδειχτεί ότι είναι αυτοκτονία θα αποδεχτώ κι αυτή την απόφασή της. Ρωτήστε χίλια άτομα, αν πει ένας ότι ήταν αυτοκτονία θα το παραδεχτώ κι εγώ», είπε ο πατέρας της 28χρονης.

Αντίστοιχα, και ένας αδερφικός της φίλος αμφισβητεί την περίπτωση της αυτοκτονίας. «Ήταν πολύ σωστό άτομο και δεν την έφτανε πολύς κόσμος ούτε στην φτέρνα. Αν ήταν αυτοκτονία, φταίει αυτή η σάπια κοινωνία στην οποία ζούμε. Πολύ καλλιτεχνικό άτομο, το οποίο δεν μπόρεσε κανείς να το εκτιμήσει», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, συγκλονισμένοι είναι και οι συγχωριανοί της με αυτό που συνέβη, ενώ μίλησαν με τα καλύτερα λόγια. «Απίστευτο. Δεν της έλειπε τίποτα. Δύσκολη ημέρα η χθεσινή για όλους. Περιμέναμε πολλά από τη Βίκυ στην περιοχή, ήταν ενεργός πολίτης», είπε ένας κάτοικος του χωριού.

Ένας άλλος συγχωριανός της 28χρονης επεσήμανε ότι στο σημείο που βρέθηκε δεν συνηθίζει να πηγαίνει κανείς, ειδικά μόνος του. «Το σημείο αυτό είναι πολύ απόμακρο. Δεν πας μόνος σου. Είναι πάρα πολύ δύσκολος ο δρόμος.»

Πηγή: newsbomb.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال