Πατέρας και γιαγιά βίαζαν 4χρονο

 

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση βιασμού, κατ’ εξακολούθηση, ενός 4χρονου αγοριού από τον πατέρα του και τη γιαγιά του. Τις φρικιαστικές λεπτομέρειες της είδησης έφερε στο φως η εκπομπή Live News του Νίκου Ευαγγελάτου, όπου μίλησε η μητέρα του 4χρονου παιδιού.

Σημειώνεται πως οι γονείς του 4χρονου είναι χωρισμένοι και το παιδί κάποιες μέρες έμενε στο σπίτι του πατέρα του, όπου διαμένει και η γιαγιά του.

«Σοκ έπαθα, δεν το χωρούσε το μυαλό μου…μιλάμε για ένα τέρας και για αυτόν και για τη μάνα του. Στη φυλακή θέλω να μπουν» δήλωσε αρχικά η μητέρα του παιδιού. Αποκάλυψε πως και η ίδια είχε βιώσει την κακοποίηση από τον πρώην άντρα της, ωστόσο δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα έφτανε στο σημείο να βλάψει με τέτοιον τρόπο το παιδί τους.

«Τον έδωσα 25 κιλά και μου τον έφερε 18»

 «Ο 4χρονος είπε ότι δεν ήθελε να πάει σχολείο, γιατί πήγαινε να τον πάρει ο πατέρας του και ύστερα πήγαιναν στο δικό του το σπίτι. Εξήγησε ότι δεν ήθελε να πηγαίνει εκεί, γιατί όπως είπε, ο μπαμπάς και η γιαγιά του τον χτυπούσαν και έδειξε τα σημεία.

»Στο πρόσωπο, το κεφάλι, τα μπούτια και στα γεννητικά όργανα. Τα ‘παιχνίδια’, όπως είπε, που έπαιζαν με τον μπαμπά και τη γιαγιά, τα οποία τον φόβιζαν και δεν του άρεσαν», αναφέρει ο ψυχολόγος που εξέτασε το αγοράκι.

Η μητέρα του παιδιού μίλησε και για την κατάσταση στην οποία παρέλαβε τον γιο της μετά το τέλος του καλοκαιριού.

«Τον έδωσα 25 κιλά και μου τον έφερε 18. Το παιδί κόλλησε επάνω μου, άρχισε να σπαράζει…είδα μώλωπες σε όλο του το σώμα, ήταν νευρικό και ανήσυχο» συμπλήρωσε.

Η μητέρα του αγοριού, αντικρίζοντας το παιδί της σε αυτήν την κατάσταση απευθύνθηκε αμέσως στις Αρχές.

«Όταν έμεινα έγκυος άρχισαν τα σοβαρά προβλήματα»

«Δεν τα χωράει ανθρώπινος νους αυτά που τράβηξε το παιδί μου. Περιμένω δικαιοσύνη για τα βιώματα που πέρασε αυτό το παιδί, δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουν τα συναισθήματά μου».

Αναφερομένη στον άντρα της και τον χαρακτήρα του, καθώς έχει καταγγείλει και την κακοποίησή της από αυτόν, είπε:

«Ο άνθρωπος αυτός δεν έδειχνε τον πραγματικό του εαυτό. Έδειχνε ότι ήταν καλός άνθρωπος γιατί καταγόταν από καλή οικογένεια. Ο πατέρας του ήταν ιερέας, η μάνα του παπαδιά. Όταν έμεινα έγκυος άρχισαν τα σοβαρά προβλήματα…», είπε αναστατωμένη και κλαίγοντας η μητέρα του 4χρονου αγοριού.

Χρειάστηκαν αρκετές συνεδρίες με ψυχολόγο και κοινωνική λειτουργό ώστε το παιδί να ξεκλειδώσει και να περιγράψει στους ειδικούς τα όσα φέρεται να βίωσε στα χέρια του πατέρα και της γιαγιάς του. Σκηνές που δεν τις χωράει ο νους.

Πηγή: tovima.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال