Μητσοτάκης -Τέλος στα σενάρια για εκλογές πριν από το Πάσχα

 

Ο κ.Μητσοτάκης είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι η κυβέρνηση έχει μπροστά της πλούσιο νομοθετικό έργο- Την άλλη εβδομάδα οι ανακοινώσεις για τη στήριξη των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών

Με μοναδικό αντικείμενο την τραγωδία των Τεμπών συνεδρίασε το υπουργικό συμβούλιο υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ.Μητσοτάκης εμμέσως έκλεισε όλα τα σενάρια για εκλογές πριν από το Πάσχα, αφού φέρεται να είπε στους υπουργούς του ότι η κυβέρνηση έχει μπροστά της πλούσιο νομοθετικό έργο τις επόμενες εβδομάδες, καθώς εκκρεμούν περίπου δέκα νομοσχέδια.

Παράλληλα, ο κ.Μητσοτάκης είπε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν μέτρα στήριξης για τις οικογένειες των θυμάτων στα Τέμπη, αλλά με «διακριτικότητα», όπως είπε και κατά την εισήγησή του. Μάλιστα, ο πρωθυπουργός ζήτησε μεν από όλους να είναι παρόντες στο δημόσιο διάλογο, αλλά με ενσυναισθηση, χωρίς κανένα συμψηφισμό ευθυνών, με ειλικρίνεια και αλήθεια, με στόχο την πλήρης διαλεύκανση της υπόθεσης.

Σε ό,τι αφορά τον κατώτατο μισθό, οι ανακοινώσεις για τον οποίο αναμένονταν την περασμένη εβδομάδα, αλλά βεβαίως δεν μπορούσε κάτι τέτοιο να γίνει λόγω της εθνικής τραγωδίας, οι ανακοινώσεις θα πρέπει πλέον να αναμένονται μέχρι τα τέλη της επόμενης εβδομάδας. Αυτό θα μπορούσε να γίνει νωρίτερα αλλά η κυβέρνηση όπως αναφέρεται δεν θέλει να δημιουργήσει σε καμία περίπτωση την αίσθηση ότι το κάνει για να αλλάξει την ατζέντα.

Πηγή: skai. gr 

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال