Ξέσπασε ο Λιάγκας στον αέρα του ΑΝΤ1

Μετά τη χθεσινή έκρηξή του στο «Πρωινό», ο παρουσιαστής θέλησε να απαντήσει στα σχόλια που γράφτηκαν για την σκαλέτα της εκπομπής του και να ξεκαθαρίσει ότι είναι δημοσιογραφική και όχι lifestyle.

Παράλληλα, αναφέρθηκε ξανά στους τραγουδιστές που επέλεξαν να εμφανιστούν σε νυχτερινά κέντρα, λίγες ημέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

Είπε συγκεκριμένα:

«Αχ Θεέ μου… Τι να πω και τι να ομολογήσω. Μικρός ο πρόλογος σήμερα, όπως κι εχθές. Ξέρετε τι γίνεται; Όταν λέει κάποιος κάτι, καλό είναι να αποτυπώνουμε σε αναπαραγωγές αυτά που λέει και να μην αναπαράγουμε κάτι άλλο. Αναφέρομαι στα social media -ούτε φουσκώνω στα αποθεωτικά σχόλια, ούτε απογοητεύομαι στα αρνητικά…

Εγώ προσπαθώ να είμαι σταθερός. Είμαι περήφανος γι’ αυτή τη δημοσιογραφική ομάδα που έχω εδώ στην εκπομπή και πίσω και μπροστά από τις κάμερες. Το έχω πει ότι εδώ έχουμε κάνει μία επιλογή από την αρχή της χρονιάς. Δεχτήκαμε κριτική και να σας πω κάτι, για να τελειώνουμε. Το σε ποια ζώνη παίζει μία εκπομπή, δε σημαίνει ότι έχει μία σκαλέτα όπως τη φαντάζεται κάποιος άλλος. Και δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι εσείς στην ελληνική τηλεόραση, αντί να ασχολείστε με τις δικές σας σκαλέτες και τις δικές σας εκπομπές… Κάντε το!

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال