Αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (6-12/4/23)

 

ΚΡΙΟΣ

Οι σχέσεις είναι ιδιαίτερα σημαντικές αυτόν τον μήνα, ειδικά με την Πανσέληνο στον τομέα των συνεργασιών στις 6/4. Ενδεχομένως να φέρει μια δέσμευση ή απόφαση να συμβιώσετε ή να παντρευτείτε. Ωστόσο, εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τη σχέση σας, μπορεί να χωρίσετε. Οι ελεύθεροι θα μπορούσατε να βρείτε το ιδανικό ταίρι. Στις 11/4 η Αφροδίτη εισέρχεται στους Διδύμους και δίνει έμφαση στην εύρεση νέων τρόπων επικοινωνίας και σύνδεσης με αγαπημένα πρόσωπα και ανθρώπους που σας ανεβάζουν τη διάθεση. Μπορεί να κάνετε νέους φίλους ή να συμμετάσχετε στα κοινά. Ο Ήλιος κάνει μια ισχυρή σύνοδο με τον Δία στο ζώδιό σας στις 12/4 και είναι μία από τις πιο τυχερές ημερομηνίες του χρόνου. Εξαιρετική στιγμή για να ταξιδέψετε, να ρισκάρετε και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η υγεία είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα για εσάς αυτόν τον μήνα, τόσο η σωματική όσο και η ψυχική, και πρέπει να φέρετε μια ισορροπία μεταξύ της εργασίας και της προσωπικής σας ζωής. Η Πανσέληνος στον Ζυγό στις 6/4 δίνει έμφαση σε επαγγελματικά ζητήματα και είναι εξαιρετική εποχή για να κινηθείτε προς θετικές αλλαγές. Εάν αφήνετε μια δουλειά, είναι επειδή στην πραγματικότητα είστε πιο κατάλληλοι για διαφορετικό χώρο εργασίας και σίγουρα θα βρείτε την κατεύθυνσή σας. Στις 11/4 η Αφροδίτη, που είναι κυβερνήτης σας, εισέρχεται στους Διδύμους και μέχρι τις 7/5, που θα διανύει τον τομέα των χρημάτων, θα σας δοθούν ευκαιρίες για να αυξήσετε τα κέρδη σας, να κάνετε αγορές για τον εαυτό σας και να ικανοποιήσετε επιθυμίες σας. Επειδή θα έχετε μια υπερβολή, προσέξτε μην ξεφύγετε εκτός προϋπολογισμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ρομαντική σας διάθεση είναι αυξημένη, με αποκορύφωμα στην Πανσέληνο στις 6/4 που δίνει έμφαση σε απολαύσεις, στη δημιουργικότητα και στην ερωτική σας ζωή. Ένα νέο πρόσωπο μπαίνει δυναμικά στη ζωή σας και είναι εξαιρετική εποχή για δημιουργία ερωτικής σχέση ή απόκτηση παιδιού. Γενικά, είναι ένα πολύ ευνοϊκό διάστημα για τα ερωτικά σας, καθώς στις 11/4 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σας και μέχρι τις 7/5 η γοητεία σας θα είναι στα ύψη, που σημαίνει πως θα είναι στο χέρι σας να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Αποβάλετε τις ανασφάλειές σας κι επιστρατεύστε την ευγένειά σας. Μια από τις πιο τυχερές μέρες του χρόνου είναι στις 12/4 που πραγματοποιείται η σύνοδος Ήλιου - Δία. Αυτός ο συνδυασμός ξυπνά την εξωστρεφή πλευρά του χαρακτήρα σας και είναι μια καλή στιγμή για να δοκιμάσετε κάτι συναρπαστικό ή να ενώσετε τις δυνάμεις σας με άτομα με τα οποία έχετε κοινό όραμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο τομέας της οικιακής σας ζωής τονίζεται με την Πανσέληνο στον Ζυγό στις 6/4 και καλείστε να βάλετε νέα θεμέλια στις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να σκεφτείτε πού έχετε σφάλει και να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Είναι ένα κομβικό σημείο για εσάς και πρέπει να θέσετε νέες προτεραιότητες που θα αφορούν περισσότερο τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας και λιγότερο τις προσωπικές σας επιθυμίες, δίχως αυτό να σημαίνει πως θα τις παραμερίσετε εντελώς. Για να διατηρηθούν οι ισορροπίες, βασική προϋπόθεση είναι να υπάρχει σύμπνοια και να επιδιώκετε το ομαδικό συμφέρον. Από τις 11/4, που εισέρχεται η Αφροδίτη στους Διδύμους, θα θέλετε να περνάτε πιο ιδιωτικές στιγμές με το ταίρι σας και θα αποφεύγετε τις πολλές κοινωνικές επαφές. Η πιο τυχερή μέρα του χρόνου είναι στις 12/4, καθώς πραγματοποιείται η σύνοδος Ήλιου - Δία φέρνοντας νέες ευκαιρίες και επιτυχίες στην καριέρα.

ΛΕΩΝ

Η επικοινωνία, τα ταξίδια και ό,τι αφορά την εκπαίδευση τονίζονται με την Πανσέληνο στον Ζυγό στις 6/4 και είναι εξαιρετική στιγμή για να ολοκληρώσετε έναν κύκλο σπουδών, να ξεκινήσετε κάποιο σεμινάριο ή να κλείσετε μια εμπορική συμφωνία. Επίσης, μπορείτε να κάνετε μια νέα αρχή με αγαπημένα πρόσωπα με τα οποία είχατε ψυχρανθεί ή να οργανώσετε ένα ταξίδι για τις ημέρες των γιορτών. Από τις 11/4 που εισέρχεται η Αφροδίτη στους Διδύμους θα είναι πιο ευχάριστη η επικοινωνία με φίλους, θα έχετε πιο συχνές εξόδους για ψυχαγωγία και επαφές με άτομα με τα οποία θα δουλέψετε ομαδικά για έναν κοινό σκοπό. Μέχρι τις 7/5 θα κάνετε μια καινούρια γνωριμία που θα σας γοητεύσει και θα αλλάξει τη ζωή σας. Η πιο τυχερή μέρα του χρόνου είναι στις 12/4 με τη σύνοδο Ήλιου - Δία, οπότε θα καταφέρετε να κατακτήσετε έναν στόχο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικονομικές υποθέσεις κλείνουν στις 6/4 με την Πανσέληνο στον Ζυγό και θα πάρετε μεγάλη ανάσα, καθώς το τελευταίο διάστημα σάς έπνιγαν οι υποχρεώσεις. Ενδεχομένως να έχετε έσοδα μέσω μιας καινούργιας συμφωνίας ή κάποιας επένδυσης. Ιδανική εποχή για διαπραγματεύσεις και αναζήτηση νέας πηγής εσόδων. Ιδιαίτερη προσοχή αν κάνετε μια σημαντική αγορά. Αποφύγετε τη βιασύνη. Από τις 11/4, που εισέρχεται η Αφροδίτη στους Διδύμους, και μέχρι τις 7/5, που θα διανύει τον τομέα της καριέρας, αξιοποιήστε τις γνωριμίες σας, στείλτε βιογραφικά και δώστε έμφαση σε επαφές, καθώς μια γυναικεία παρουσία θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην επαγγελματική σας ανέλιξη. Στις 12/4, που είναι η πιο τυχερή μέρα της χρονιάς, καθώς πραγματοποιείται η σύνοδος Ήλιου - Δία, έρχεται ένα μπόνους ή μια υποτροφία. Εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε νέες ιδέες και εγχειρήματα που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν οικονομικά.

ΖΥΓΟΣ

Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 6/4 είστε οι πρωταγωνιστές του μήνα, τα βλέμματα θα στραφούν πάνω σας και αν επιστρατεύσετε τις δεξιότητες και το θάρρος σας θα πετύχετε πολλά. Όσοι είστε σε σχέση θα την επισημοποιήσετε και οι ελεύθεροι θα ερωτευτείτε έναν συνεργάτη ή συνάδελφό σας. Στις 11/4 εισέρχεται η Αφροδίτη στους Διδύμους και ξεκινάει μια περίοδος που είναι ιδανική για ταξίδια και απόκτηση νέων εμπειριών. Μέχρι τις 7/5 θα διευρύνετε το δίκτυο των γνωριμιών σας, θα επισκεφτείτε καινούργια μέρη και θα αναπληρώσετε τις δυνάμεις σας με ευχάριστο τρόπο. Μια πολύ δυνατή μέρα, και η πιο τυχερή της χρονιάς, είναι στις 12/4 που πραγματοποιείται η σύνοδος Ήλιου - Δία στον Κριό. Εξαιρετική στιγμή για γάμο, ξεκίνημα μιας συνεργασίας, υπογραφή κάποιας σύμβασης ή διαπραγματεύσεις των όρων μιας συμφωνίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή την εποχή πρέπει να αφιερώσετε χρόνο στην ευημερία σας, καθώς η Πανσέληνος στον Ζυγό στις 6/4 φέρνει μια αίσθηση ευεξίας και αισιοδοξίας. Εστιάστε στη φυσική σας κατάσταση και κάντε ό,τι μπορείτε για να μείνετε υγιείς. Ξεκινήστε διατροφή και εντάξτε στην καθημερινότητά σας την άσκηση. Η σωματική άσκηση θα συμβάλει και στην ψυχική σας ευεξία. Στις 11/4 η Αφροδίτη εισέρχεται στους Διδύμους και φέρνει εύνοια σε οικονομικά ζητήματα που αφορούν κοινούς πόρους, επιδόματα ή κληρονομικά ζητήματα. Μέχρι τις 7/5 θα είναι μια καλή εποχή για να βάλετε σε τάξη τον προϋπολογισμό σας ή να βρείτε μια παράλληλη απασχόληση, αυξάνοντας τα κέρδη σας. Στις 12/4, που είναι η πιο τυχερή μέρα της χρονιάς, με τη σύνοδο Ήλιου - Δία στον τομέα της εργασίας θα έχετε θετικά νέα αν δώσετε συνέντευξη ή αν στείλετε βιογραφικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μέσα στις επόμενες μέρες θα ασχοληθείτε περισσότερο με την κοινωνική σας δικτύωση και θα ευνοηθείτε ποικιλοτρόπως. Στις 6/4 η Πανσέληνος στον Ζυγό ενεργοποιεί τον τομέα της συλλογικότητας και είναι ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε μια ομαδική δράση, να βρεθείτε με φίλους ή να προωθήσετε καινοτόμες ιδέες. Στις 11/4 η Αφροδίτη εισέρχεται στους Διδύμους και μέχρι τις 7/5, που θα διανύει τον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων, θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας και σε αγαπημένα πρόσωπα. Οι συνεννοήσεις με συνεργάτες θα είναι πιο ευχάριστες και θα επικρατεί αρμονία στο περιβάλλον σας. Η πιο τυχερή μέρα της χρονιάς είναι στις 12/4 που πραγματοποιείται η σύνοδος Ήλιου - Δία στον Κριό και αφορά την ερωτική σας ζωή. Εξαιρετική στιγμή για φλερτ, για ερωτική σχέση και απόκτηση παιδιού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εποχή σημαντικών αποφάσεων για εσάς, καθώς στις 6/4 η Πανσέληνος στον Ζυγό πραγματοποιείται στον τομέα της καριέρας και είναι ιδανική στιγμή για να αλλάξετε ρότα, εφόσον είστε κατασταλαγμένοι και έχετε μελετήσει καλά τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν. Κάντε τις απαραίτητες επαφές με άτομα που μπορεί να σας προσφέρουν μια θέση εργασίας, ξεκινήστε τη δική σας επιχείρηση και δώστε έμφαση στη διαφήμιση των υπηρεσιών σας. Από τις 11/4, που εισέρχεται η Αφροδίτη στους Διδύμους, η καθημερινότητά σας θα είναι πιο ευχάριστη, οι σχέσεις με συναδέλφους πιο αρμονικές, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει κι ένα ερωτικό ειδύλλιο με άτομο από τον χώρο της εργασίας. Μια ισχυρή σύνοδος Ήλιου - Δία στις 12/4 φέρνει πολλή τύχη σε θέματα της οικιακής σας ζωής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένας κύκλος ολοκληρώνεται με την Πανσέληνο στον Ζυγό στις 6/4 που μπορεί να αφορά τη σταδιοδρομία σας και σας δίνεται η ευκαιρία να ανοίξετε τα φτερά σας προς νέες κατευθύνσεις. Οι προσπάθειές σας στις σπουδές επιβραβεύονται, ένα ταξίδι φέρνει νέες ευκαιρίες για επέκταση των επιχειρηματικών σας δραστηριοτήτων ή θα έχει αίσιο τέλος μια νομική σας υπόθεση. Με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους στις 11/4 ενεργοποιείται ο τομέας της δημιουργικότητας και του ρομαντισμού. Μέχρι τις 7/5, που θα είστε πολύ γοητευτικοί, θα είναι εξαιρετική εποχή για φλερτ, δημιουργία ερωτικής σχέσης και απόκτηση παιδιού. Αξιοποιήστε τα ταλέντα σας, καθώς η έμπνευσή σας θα είναι στα ύψη. Η πιο τυχερή μέρα της χρονιάς είναι στις 12/4 που πραγματοποιείται η ισχυρή σύνοδος Ήλιου - Δία και φέρνει επιτυχίες σε εμπορικές συμφωνίες, εκδόσεις και υπογραφές συμβολαίων.

ΙΧΘΥΣ

Οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο με την Πανσέληνο στον Ζυγό στις 6/4, οπότε ολοκληρώνεται μια σημαντική σας υπόθεση. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα έχετε κάποια έσοδα και θα καλύψετε αρκετές ανάγκες και επιθυμίες. Στις 11/4 η Αφροδίτη εισέρχεται στους Διδύμους και φωτίζει τον τομέα της οικιακής σας ζωής. Μέχρι τις 7/5 η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στις ανάγκες της οικογένειας και θα επικρατεί αρμονία στις σχέσεις σας. Ιδανική εποχή για να ασχοληθείτε με τη βελτίωση του χώρου σας, να τον τακτοποιήσετε και να δημιουργήσετε μια εορταστική ατμόσφαιρα τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές. Στις 12/4, που είναι η πιο τυχερή μέρα του μήνα με τη σύνοδο Ήλιου - Δία, θα έχετε πολύ σημαντικές εξελίξεις στα οικονομικά σας και θα ευνοηθούν οι διαπραγματεύσεις.

Από: lifo.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال