Θεσσαλονίκη: Το σημείωμα του μητροκτόνου - Γιατί σκότωσα τη μητέρα μου

 

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Χαλκηδόνας, μετά την άγρια δολοφονία 71χρονης από τον 34χρονο γιο της.

Η ηλικιωμένη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή, μέσα σε ένα όχημα ΙΧ σε αγροτική περιοχή, ενώ έφερε τραύμα στο κεφάλι από πυροβολισμό με καραμπίνα.

Λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό του θύματος, οι έρευνες των Αρχών ταυτοποίησαν τον δράστη της δολοφονίας, ο οποίος είναι ο 34χρονος γιος της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε έφοδος στο σπίτι του 34χρονου αλλά δεν ήταν κανείς εκεί. Οι αστυνομικοί έφτασαν στην εξιχνίαση καθώς ο 34χρονος είχε νοικιάσει το αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο βρέθηκε νεκρή η μητέρα του, στο όνομά του.

«Γιατί σκότωσα τη μητέρα μου»

Απόψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA και ο αστυνομικόw συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, φέρνουν στο «φως» ιδιόχειρο σημείωμα που φέρεται να άφησε στο σπίτι του ο 34χρονος δράστης, στο οποίο ομολογεί και εξηγεί γιατί προέβη στη δολοφονία της μητέρας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης μνημονεύει τα αίτια της επίθεσης προς τη μητέρα του και δηλώνει πως δεν ήθελε να της προκαλέσει ένα τόσο ισχυρό τραύμα.

Φαίνεται πως ο 34χρονος δεν είχε σκοπό να την πυροβολήσει θανάσιμα. Εξηγεί ωστόσο πως προχώρησε στην εγκληματική ενέργεια καθώς η 71χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα επίσης είχαν χάσει από τη ζωή στενά συγγενικά τους πρόσωπα.

Φόβοι για αυτοκτονία του δράστη

Οι αστυνομικοί αναλύοντας το σημείωμα αλλά και το προφίλ του δράστη, φοβούνται πως πιθανότατα ο ίδιος προβεί στην απονενοημένη πράξη. Σημειώνεται πως ο 34χρονος αναζητείται ακόμη.

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال