Κακοκαιρία ILINA: Πού θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες

Η ΕΜΥ προειδοποιεί με νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού για την κακοκαιρία ILINA, ενώ μήνυμα από το 112 της Πολιτικής Προστασίας ενόψει της επιδείνωσης του καιρού, δέχθηκαν πολίτες από Θεσσαλονίκη, Πιερία, Πέλλα και Ημαθία.

«Προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες – θυελλώδεις άνεμοι) από τις μεσημβρινές ώρες σήμερα στην περιοχή σας. Περιορίστε τις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των φαινομένων στις απολύτως απαραίτητες και ακολουθήστε τις οδηγίες των Αρχών», σημειώνεται στο μήνυμα που εστάλη στα κινητά τηλέφωνα των Θεσσαλονικέων.

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε στις 02-04-2023/1200 τοπική ώρα, επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία.

Το σύστημα κακοκαιρίας με την ονομασία "ILINA" προβλέπεται να επηρεάσει τη χώρα μας σήμερα Δευτέρα (03-04-2023) και αύριο Τρίτη (04-04-2023) με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται κατά τόπους από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, από χαλαζοπτώσεις και από ενισχυμένους ανέμους τοπικά θυελλώδεις στο Αιγαίο.

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال