Ανοιξιάτικος ο καιρός μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα

 

Ανοιξιάτικος θα είναι ο καιρός κατά τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα. Ωστόσο μέχρι τα μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας, ο καιρός θα είναι άστατος. Όπως ανέφερε στην πρόγνωσή του ο μετεωρολόγος του OPEN, Κλέαρχος Μαρουσάκης, αύριο, Παρασκευή (7/4) η ημέρα θα ξεκινήσει με άστατο καιρό, αλλά θα βελτιωθεί στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ και το προσεχές Σάββατο (8/4) ο καιρός θα είναι καλός.

Ωστόσο από την Κυριακή, η εικόνα του καιρού θα αλλάζει ριζικά με έντονα φαινόμενα, τα οποία θα διαρκέσουν μέχρι και την Μεγάλη Τρίτη ή την Μεγάλη Τετάρτη, οπότε και αναμένεται η κατάσταση να σταθεροποιηθεί.

Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη οι καιρικές συνθήκες το Μεγάλο Σάββατο, την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα του Πάσχα θα επανέλθουν σε δεδομένα άνοιξης καθώς θα έχουμε ήπια φαινόμενα, με τη θερμοκρασία σταδιακά να αυξάνεται και να επανέρχεται σε φυσιολογικές για την εποχή τιμές.

Πάντως σήμερα, Πέμπτη (6/4) θα έχουμε αρκετές βροχοπτώσεις σε ολόκληρη τη χώρα, καθώς και πτώση της θερμοκρασίας, ενώ θα δούμε και χιόνια στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας.

Πηγή

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال