Οκτώ συλλήψεις για συμπλοκή με οπαδικά κίνητρα στα Ιωάννινα

 

Σε οκτώ συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία, μετά από άγρια συμπλοκή μεταξύ οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων χθες το απόγευμα στην περιοχή Σεισμόπληκτα Ιωαννίνων.

Τα άτομα που συνεπλάκησαν μεταξύ τους, είναι ηλικίας 19 έως 30 ετών, οι τέσσερις από τους οποίους κατέληξαν στο Νοσοκομείο. Δύο άτομα νοσηλεύονται φρουρούμενα. Κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας ενός 30χρονου, ο οποίος νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου. Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν ακόμη τρεις εμπλεκόμενοι, που αναζητούνται από την Αστυνομία. Και οι οκτώ συλληφθέντες κατηγορούνται για συμπλοκή και παράβαση του Νόμου για τον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό, ενώ οι τέσσερις από αυτούς και για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις του Νόμου περί όπλων.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, τρία αυτοκίνητα κλείνουν το δρόμο σε ένα άλλο όχημα. Οι επιβαίνοντες σε αυτά βγαίνουν έξω και επιτίθενται στα τέσσερα άτομα που ήταν στο αυτοκίνητο που ακινητοποιήθηκε. Αφού τους ξυλοκόπησαν τράπηκαν σε φυγή. Σε έρευνες της αστυνομίας στην περιοχή, βρέθηκαν μεταλλικός σωλήνας, μήκος 14 εκατοστών, πλαστικό πώμα πυρσού, κουκούλα «full-face» , ενώ κατασχέθηκαν τρία αυτοκίνητα.

πηγή: news.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال