Τα ζώδια σήμερα 27 Απριλίου

 

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η Σελήνη περνά στον τομέα της χαράς σου και σε ενθαρρύνει να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και να διασκεδάσεις λίγο. Με τον Ήλιο στον ηλιακό 2ο οίκο σου είσαι πιο διαδραστική. Ένα τετράγωνο Άρη – Χείρωνα φέρνει εντάσεις στο πρώτο μισό τη ημέρας, πιθανότατα λόγω της έλλειψης σύνδεσης με αυτό που πραγματικά θέλεις ή λόγω της αίσθησης ότι τα πράγματα γύρω σου κινούνται πολύ γρήγορα. Ίσως υπάρξει ένταση με την οικογένεια, εάν τα προβλήματα έχουν αφεθεί. Κάποιος κοντά σου μπορεί να νιώσει ότι απειλείται από κάποιες αλλαγές που δείχνει η συμπεριφορά σου.

Ταύρος

Παλιότερα ζητήματα ή ενοχές σε κάνουν λίγο γκρινιάρα με ένα τετράγωνο Άρη – Χείρωνα και μπορεί να προκαλέσει κάποιες αμφιβολίες στους γύρω σου ή σε αυτούς που αγαπάς. Στιγμές αβεβαιότητας μπορεί να είναι χρήσιμες, αν σε επιβραδύνουν. Θα μπορούσε να αισθάνεσαι λίγο πιο ευάλωτη ή πιο συναισθηματική απ’ ότι συνήθως, ιδιαίτερα καθώς σου υπενθυμίζουν προβλήματα του παρελθόντος. Η λαχτάρα σου για περισσότερη ποικιλία και ψυχική διέγερση είναι πραγματική και μπορεί να σε οδηγήσει σε νέες συναρπαστικές κατευθύνσεις, αλλά σήμερα το πρωί μπορεί να είσαι λίγο σκορπισμένη.

Δίδυμοι

Στο πρώτο μισό της ημέρας τα χρήματα, τα όρια ή τα θέματα ιδιοκτησίας μπορεί να σε απογοητεύσουν ή να σε αγχώσουν. Οι ανασφάλειες τείνουν να είναι η κινητήριος δύναμη με μια πτυχή Άρη – Χείρωνα στο παιχνίδι και οι αποφάσεις που λαμβάνονται υπό αυτές τις συνθήκες μπορεί να φαίνονται υπερβολικά αφύσικες. Μπερδεύεσαι για το αν πρέπει να προχωρήσεις μπροστά με ένα θέμα ή να σταματήσεις και η αναποφασιστικότητα μπορεί να είναι εξοργιστική. Οι ενέργειες που δημιουργούνται τώρα σε αγχώνουν, κυρίως επειδή δεν έχεις επαφή με αυτό που πραγματικά θέλεις ή χρειάζεσαι.

Καρκίνος

Η επιθυμία σου να ακολουθήσεις τον δικό σου δρόμο και να κάνεις τα δικά σου είναι έντονη με τον Άρη στο ζώδιο σου, αλλά μπορεί να υπάρξει μια ισχυρή έλξη προς αυτό που περιμένουν οι άλλοι από εσένα σήμερα. Θα είναι σημαντικό να μην ενεργήσεις ως αποτέλεσμα αυτής της εσωτερικής έντασης. Ο θυμός μπορεί να βγαίνει από μέσα σου εντελώς απροσδόκητα και είναι καλή ιδέα να εξετάσεις αν αξίζει την προσοχή σου. Το να αμφιβάλεις για τον εαυτό σου νωρίς σήμερα μπορεί να σε κάνει να νιώσεις τόσο άβολα και μπορεί να σε κάνει να πάρεις μια βιαστική απόφαση.

Λέων

Κάνεις έναν νοητικό ανοιξιάτικο καθαρισμό αυτές τις μέρες που μπορεί να είναι μια ενδυναμωτική διαδικασία, καθώς ο Άρης κινείται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής. Αν οι στόχοι δεν είναι ξεκάθαροι αυτήν τη στιγμή, μην αφήσεις την κάπως παρορμητική ενέργεια του σημερινού πρωινού να σε κάνει να σκεφτείς το αντίθετο. Υπάρχει ένα μέρος σου που έχει να κάνει με φαντάσματα του παρελθόντος, λάθη και εσωτερικές ανασφάλειες, κάτι που κρίνεται χρήσιμο προκειμένου να τα αντιμετωπίσεις. Σημείωσε επίσης ότι οι άνθρωποι γύρω σου είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι και οι διαφορές απόψεων μπορεί να είναι πιο έντονες.

Παρθένος

Ένα τετράγωνο Άρη – Χείρωνα που επηρεάζει το πρώτο μισό της ημέρας σε κάνει αναποφάσιστη. Ίσως είναι καλύτερο να πάρεις μια βαθιά ανάσα και να αποφύγεις να παρασυρθείς σε μικρά συναισθηματικά δράματα. Ίσως να υπάρχουν κάποια απογοητευτικά στοιχεία γύρω από τις κοινωνικές σου αλληλεπιδράσεις. Απόφυγε το να ανησυχείς πολύ για τη θέση σου στη ζωή των φίλων σου και αν σε ενοχλούν οι μέθοδοι κάποιου προσπάθησε να μην τον απορρίψεις. Επίσης, μπορεί να αισθάνεσαι πιεσμένη και μια αφύσικη ένταση γι’ αυτό είναι καλύτερο να περιμένεις πριν πάρεις μεγάλες αποφάσεις.

Ζυγός

Το πρώτο μισό της μέρας μπορεί να υπάρξει κάποια ένταση, καθώς μπορεί να αισθάνεσαι ότι οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν απολύτως αυτό που λες ή ότι παρεξηγούν τους στόχους και τις προθέσεις σου. Η παρόρμηση να ξεφύγεις ή να αλλάξεις το πρόγραμμα σου μπορεί να είναι έντονη, αλλά πιθανότατα θα παραμείνει μόνο μια παρόρμηση. Μπορεί να υπάρξουν απαιτήσεις για τον χρόνο σου σήμερα, αφήνοντας σου λιγότερες ευκαιρίες να κυνηγήσεις τα ενδιαφέροντά σου. Θα θελήσεις να κατευθύνεις την ενέργεια σου σε τομείς που απαιτούν αλλαγές και μια πιο προοδευτική προσέγγιση, αλλά μπορεί να χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να καταλάβεις τι ακριβώς πρέπει να κάνεις.

Σκορπιός

Με ένα τετράγωνο Άρη – Χείρωνα να επηρεάζει το πρώτο μισό της ημέρας γίνεσαι λίγο απρόβλεπτη. Υπάρχει η αίσθηση ότι η αλλαγή είναι στον ορίζοντα, αλλά μπορεί να μην ξέρεις τι σημαίνει ή που να κατευθύνεις την ενέργεια σου. Τα αποτελέσματα και οι προσπάθειες σου ωστόσο μπορεί να μην σε ικανοποιήσουν απόλυτα. Μπορεί να δυσκολευτείς να ανεχτείς τα βαρετά ή τη ρουτίνα κι αυτό σε ωθεί να σκεφτείς τομείς που πρέπει να αλλάξουν ή μπορεί να μπουν στο μυαλό σου αμφιβολίες σχετικά με κάποιον.

Τοξότης

Με το τετράγωνο Άρη – Χείρωνα να επηρεάζει νωρίς σήμερα, μπορεί να αμφιταλαντεύεσαι ανάμεσα στο να θέλεις να επηρεάσεις κάποιον ή να κρατήσεις αποστάσεις. Το ίδιο μπορεί να ισχύει για ένα έργο. Ένα μέρος σου θέλει να προχωρήσεις, αλλά ένα άλλο φοβάται να αναλάβει πάρα πολλά. Μπορεί να αισθάνεσαι βιαστική ή πιεσμένη με κάτι. Απόφυγε την υπερδιέγερση αν είναι δυνατόν νωρίς το πρωί και όσο κυλούν οι ώρες άφησε τη διαίσθηση σου να σε οδηγήσει. Η Σελήνη στον τομέα του πνεύματος σου βοηθά να ανοίξεις τις σκέψεις σου και να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις ευκαιρίες και τις ικανότητες σου.

Αιγόκερος

Οι απογοητεύσεις μπορεί να λειτουργήσουν επιφανειακά το πρώτο μισό της ημέρας με ένα τετράγωνο Άρη – Χείρωνα. Εάν θέλεις να καθαρίσεις τον αέρα στη σχέση σου με κάποιον σκέψου ότι μπορεί να προκληθεί αμυντικότητα, εάν δεν είσαι απόλυτα σίγουρη για τον εαυτό σου. Ορισμένα προβλήματα μπορεί να μεγεθύνονται κάτω από αυτή τη διέλευση και μπορεί να είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητη σε οποιοδήποτε αίσθημα έλλειψη υποστήριξης ή ανησυχίας από άτομα στη ζωή σου. Θα ήταν καλή ιδέα να εντοπίσεις την πηγή της ευαλωτότητας σου και να επιτρέψεις στον εαυτό σου να τη νιώσει για να κατανοήσεις καλύτερα τον εαυτό σου.

Υδροχόος

Με ένα τετράγωνο Άρη – Χείρωνα να επηρεάζει το πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να υπάρχει ένα αίσθημα ανασφάλειας. Εάν νιώθεις ότι πιέζεσαι να κάνεις αλλαγές, προσπάθησε να το τιθασεύσεις. Οι ανασφάλειες σχετικά με ένα έργο μπορεί να μεγεθύνονται υπό αυτήν την επιρροή ή μπορεί να υπάρχουν αβεβαιότητες σχετικά με την επικοινωνία ή την απόδοση σου στην εργασία. Κάποιος θα μπορούσε να αγγίξει ένα νεύρο σου και να ξεσηκώσει κάθε λογής θαμμένα συναισθήματα. Απόφυγε να επιτρέψεις σε αυτό το συναίσθημα να κυριαρχήσει, ειδικά αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να υποκύψεις σε κάτι. Δώσε στον εαυτό σου το δικαίωμα να αισθάνεται ευάλωτος και όσο περνά η μέρα θα διαπιστώσεις πως κάτι σε διδάσκει.

Ιχθείς

Με ένα τετράγωνο Άρη – Χείρωνα να επηρεάζει το πρώτο μισό της ημέρας μια διαφορά στις αξίες μπορεί να προκαλέσει ένταση. Ίσως είναι καλύτερο να αναγνωρίσεις ότι οι αξίες σου αλλάζουν και ότι οι άλλοι στη ζωή σου μπορεί να δυσκολεύονται να προσαρμοστούν στις αλλαγές. Οι άνθρωποι μπορεί να είναι λίγο ευαίσθητοι καθώς οι ανασφάλειες λειτουργούν πολύ κοντά στην επιφάνεια και για σένα, ειδικά σε θέματα που αφορούν στα χρήματα, την απόδοση και το αν οι άλλοι σου φέρονται με σεβασμό ή όχι. Προσπάθησε να συγκεντρώσεις την υπομονή σου και να εξετάσεις τυχόν έντονες αντιδράσεις που μπορεί να έχεις, καθώς μπορεί να είναι τα κλειδιά για προβληματικές περιοχές που μπορούν να θεραπευτούν.

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال