Κως: Την Τρίτη απολογείται ο 32χρονος

 

Μετά την παραίτηση του δικηγόρου Ζαφείρη Δρόσου που διορίστηκε συνήγορος υπεράσπισης,  από το δικαστήριο ορίστηκε η Αθηνά Φουντωτού για να υπερασπιστεί τον 32χρονο στην υπόθεση γυναικοκτονίας της 27χρονης Αναστάζια. 

Η δικηγόρος ζήτησε για λογαριασμό του πελάτη της και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί ο κατηγορούμενος την Τρίτη 27 Ιουνίου.

Συνολικά τον 32χρονο βαραίνουν οι κατηγορίες της αρπαγής, της ανθρωποκτονίας και του βιασμού.

Γυναικοκτονία 27χρονης Αναστάζια: Πιο σημαντικά τα στίγματα από το DNA

Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος επιμένει στην αθωότητά του και δηλώνει πως εκείνο το βράδυ πήγε στο σπίτι του με την Αναστάζια και, αφού ήπιαν μερικές μπίρες, και μετά την άφησε σε κάποιο σημείο. Κατά την απολογία του στην ανακρίτρια φέρεται να άλλαξε και τα όσα είχε πει στις καταθέσεις του περί σεξουαλικής επαφής με τη νεαρή. 

Παράλληλα, το επόμενο διάστημα αναμένεται να βγει και το δείγμα DNA που βρέθηκε στα νύχια της Αναστάζια. Από αυτό αναμένεται να διαπιστωθεί εάν αυτό ταυτίζεται με το δείγμα που πήραν από τον 32χρονο που έχει συλληφθεί για την υπόθεση και προφυλακίστηκε. 

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA από δικαστικές πηγές τα DNA δεν οδηγούν σε οποιαδήποτε ταυτοποίηση. Όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά «δεν υπάρχει δείγμα ικανό για να υπάρξει ταυτοποίηση». Σύμφωνα με όσα ανέφερε το MEGA ο χρόνος, το νερό και η αποσύνθεση της σορού έπαιξαν τον ρόλο τους ούτως ώστε να μην μπορεί να υπάρξουν επαρκή στοιχεία από τον έλεγχο DNA στα νύχια της κοπέλας. 

Πάντως, στο ίδιο ρεπορτάζ, σημειώνεται πως πολύ σημαντικά για τις αρχές φαίνεται πως είναι τα στοιχεία από το GPS του κινητού του κατηγορουμένου, ο οποίος προσπάθησε να σβήσει το στίγμα, αλλά οι αρχές το ανέκτησαν. 

Πηγή: lifo.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال