Κως: Ασφυξία η αιτία θανάτου της 27χρονης

 

Μαρτυρικό θάνατο από ασφυξία βρήκε η 27χρονη Αναστάζια στην Κω, σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα που εστάλη στις εισαγγελικές Αρχές.

Ωστόσο, λόγω της προχωρημένης σήψης της σορού της 27χρονης, ο ιατροδιακαστής δεν μπόρεσε να εξακριβώσει το μέσον με το οποίο προήλθε ο θάνατος, δηλαδή ανθρώπινο χέρι ή σχοινί.

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι ο δράστης στραγγάλισε με τα χέρια του την άτυχη γυναίκα, ωστόσο αυτό δεν επιβεβαιώθηκε από την ιατροδικαστικής εξέταση.

Η διαδικασία της νεκροψίας – νεκροτομής που γίνεται στη Ρόδο όπου μεταφέρθηκε η σορός, συνεχίζεται όσον αφορά τον εντοπισμό στοιχείων DNA και άλλων ευρημάτων που θα οδηγήσουν στην ταυτότητα του δράστη της δολοφονίας.

Υπενθυμίζεται πως η 27χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα σε σακούλα και σκεπασμένη με κλαδιά, μόλις ένα χιλιόμετρο απόσταση από το σπίτι του άνδρα από το Μπαγκλαντές, ο οποίος έχει συλληφθεί ως βασικός ύποπτος.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η δολοφονία της έγινε τη Δευτέρα ή την Τρίτη.

Προθεσμία πήρε ο 32χρονος

Νωρίτερα, προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη 21 Ιουνίου ζήτησε και έλαβε ο 32χρονος από το Μπαγλαντές που θεωρείται ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης Πολωνής.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 32χρονος θα παραμείνει στα κρατητήρια και θα απολογηθεί την Τετάρτη για την κατηγορία της αρπαγής της.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος του, ο κατηγορούμενος δεν ξέρει ότι έχει εντοπιστεί η σορός της. Μάλιστα, ο ίδιος υποστηρίζει ότι είναι αθώος ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο να υπάρχει δεύτερο πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση.

Πάντα, όμως, βασικό πρόσωπο στην υπόθεση του θανάτου της 27χρονης θεωρείται ο 32χρονος.

Στην Κω η μητέρα της 27χρονης

Στα δικαστήρια της Κω βρέθηκε η μητέρα της Αναστάζια, η οποία ταξίδεψε στο νησί μαζί με ιδιωτικό ερευνητή, αναζητώντας την κόρη της, αλλά και ο 28χρονος σύντροφός της που ήταν αυτός που δήλωσε την εξαφάνισή της στην αστυνομία και ο οποίος εξετάστηκε εκ νέου από την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση.

Πηγή: megatv.com

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال