Ρόδος: Στον εισαγγελέα η υπόθεση με τον σερβιτόρο

 

Στον Εισαγγελέα θα καταθέσουν ο πρόεδρος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, Σταμούλης Αθανάσιος, μαζί με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ρόδου, Εγγλέζο Παναγιώτη, το υλικό που έχουν στη διάθεσή τους και αφορά στο βίντεο με τον σερβιτόρο να μεταφέρει φαγητό σε πλατφόρμα που έχει στηθεί μέσα στη θάλασσα.

Πάντως, σύμφωνα με την ΕΡΤ, κατά τη διάρκεια ελέγχου που έκανε το τοπικό κλιμάκιο του ΣΕΠΕ στην επιχείρηση, όπου εργάζεται ο σερβιτόρος, δεν βρέθηκε κάτι παράνομο.

Επίσης, με βάση το ίδιο ρεπορτάζ, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις του κλιμακίου, ο ίδιος ο σερβιτόρος δήλωσε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτού του είδους το σερβίρισμα που του αποφέρει φιλοδώρημα το οποίο φθάνει ακόμη και τα 200 ευρώ.

Παρέμβαση από Άδωνι Γεωργιάδη 

«Οι εργαζόμενοι είναι άνθρωποι με σεβαστά δικαιώματα», δήλωσε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης, σε τηλεφωνική του παρέμβαση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA, αναφερόμενος στον τραυματισμό εργαζομένου στην Κρήτη, αλλά και στο περιστατικό με τον σερβιτόρο στη Ρόδο.

Πηγή: athensvoice.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال