10 νεκροί και 4 αγνοούμενοι από την κακοκαιρία Daniel

 

Βασίλης Κικίλιας: Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από την κακοκαιρία Daniel που έπληξε τη χώρα. Σύμφωνα με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας της Ελλάδας 10 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στον Παλαμά Καρδίτσας

Οι φόβοι που εκφράζονται όσον αφορά στον αριθμό των θυμάτων είναι ότι θα αυξηθούν, καθώς οι μαρτυρίες ανθρώπων που απεγκλωβίστηκαν από τις πληγείσες περιοχές είναι τουλάχιστον αποκαρδιωτικές.

Το απόγευμα της Παρασκευής ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, ανέφερε ότι 10 συμπολίτες μας έχουν χάσει τη ζωή τους ενώ τέσσερις είναι οι αγνοούμενοι από την κακοκαιρία Daniel.

«Δέκα άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel στη χώρα», είπε ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Αλλαγής Βασίλης Κικίλιας.

«Προσοχή στα fake news όταν αφορούν την ανθρώπινη ζωή. Από την πρώτη στιγμή ενημερώνουμε για όλα τα συμβάντα. Τα εναέρια μέσα δεν μπορούσαν να επιχειρήσουν μέχρι χθές το μεσημέρι. Στην περιοχή επιχειρούν πάνω από 1000 διασώστες της πολιτικής προστασίας», είπε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Κικίλιας.

Πηγή: tromaktiko.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال