Πρόβατα έφαγαν 300 κιλά χασίς - Πηδούσαν πιο ψηλά από τα κατσίκια

Ο ιδιοκτήτης της καλλιέργειας φαρμακευτικής κάνναβης στο Βόλο, όπου τα πρόβατα του έφαγαν σχεδόν ότι απέμεινε από τη σοδειά, ανέφερε ότι κατανάλωσαν περίπου 300 κιλά, με αποτέλεσμα να αρχίσουν να πηδάνε και «πιο ψηλά από τα κατσίκια».

Ο Γιάννης Μπουρούνης μίλησε στον Status FM 107,7 Θεσσαλονίκης και είπε ότι «εγώ είμαι πολύ καλά, αλλά καλύτερα είναι τα πρόβατα, γεμάτα τρέλα και…κορδέλα. Τα βλέπουν όλα πανέμορφα».

«Είμαστε η μεγαλύτερη μονάδα θερμοκηπιακής κάνναβης στην κεντροανατολική Ευρώπη. Χάσαμε το 80% της παραγωγής μας από τις πλημμύρες. Την ώρα που προσπαθούσαμε να σώσουμε ό,τι μπορούσαμε, ξαφνικά βλέπουμε μέσα στο θερμοκήπιο πρόβατα και κατσίκια να βόσκουν κανονικά», είπε σύμφωνα με την ιστοσελίδα 1077statusfm.gr. 

«Βρήκαν τα καημένα πρασινάδα να φάνε γιατί όλη η υπόλοιπη τροφή τους καταστράφηκε, τους αρέσει πολύ η κάνναβη και η φούντα και η πρασινάδα. Την περνάν ζάχαρη τα ζώα. Το πρόβλημα ήταν πώς θα τα κυνηγήσουμε για να φύγουν από την καλλιέργεια, γιατί δεν έφευγαν με τίποτα. Τα πρόβατα πηδούσαν πιο ψηλά απ τα κατσίκια και αυτό δεν γίνεται ποτέ. Λογικό αφού έφαγαν περίπου 300 κιλά», πρόσθεσε στη συνέχεια.

[Πηγή]

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال