«Deep Sleep» -Το πιο βαθύ ξενοδοχείο στον κόσμο(Video)

Το Deep Sleep είναι ένα ξενοδοχείο που δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Βρίσκεται βαθιά μέσα σε ένα τμήμα του εγκαταλειμμένου ορυχείου σχιστόλιθου Cwmorthin, 1.375 πόδια (419 μέτρα) υπόγεια, και διαφημίζεται ως το βαθύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο. 

Αν αυτό μοιάζει με το είδος του τόπου που θα θέλατε να περάσετε τη νύχτα, να ξέρετε ότι όχι μόνο θα πρέπει να πληρώσετε έως και 700 $ ανά διανυκτέρευση και να διασχίσετε μια «απότομη και προκλητική» διαδρομή μέσα από τα παλιά φρεάτια του ορυχείου.

Μετά από πεζοπορία για 45 λεπτά στα βουνά, οι επισκέπτες ετοιμάζονται σε ένα μικρό εξοχικό σπίτι και προετοιμάζονται για την κάθοδό τους στο εγκαταλελειμμένο ορυχείο Cwmorthin, το μεγαλύτερο εγκαταλελειμμένο ορυχείο σχιστόλιθου στον κόσμο.

Στο Deep Sleep Hotel, οι επισκέπτες απολαμβάνουν ένα ζεστό ποτό και ένα γεύμα σε στυλ αποστολής, προτού αποσυρθούν για έναν «βαθύ ύπνο». Η θερμοκρασία στο πιο βαθύ ξενοδοχείο του κόσμου παραμένει σταθερή στους 10 βαθμούς Κελσίου όλο το χρόνο, αλλά οι καμπίνες με πυκνή μόνωση είναι σύμφωνα με πληροφορίες αρκετά άνετες. Διαθέτουν επίσης τρεχούμενο νερό, ηλεκτρισμό και ακόμη και Wi-Fi μέσω ενός καλωδίου ethernet μήκους ενός χιλιομέτρου από μια κεραία 4G στην επιφάνεια.

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال