Τι λένε τα άστρα για σήμερα Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου

 

Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 14η ημέρα του Δεκεμβρίου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

Συναισθήματα και σκέψεις δύσκολα συγχρονίζονται σήμερα με τη Σελήνη να συναντά σε σύνοδο τον Ερμή στον Αιγόκερω. Καθώς ο Ερμής είναι ήδη ανάδρομος σε αυτό το ζώδιο θα είναι δύσκολο να βρούμε ουσιαστικές λύσεις και να εκμεταλλευτούμε τη μέρα. Μάλλον θα κάνουμε κύκλους γύρω από το όποιο πρόβλημα παρουσιάζεται. Ευτυχώς η μέρα θα τελειώσει με τη Σελήνη να συναντά σε εξάγωνο την Αφροδίτη, δίνοντας μας ένα πιο ευχάριστο και διασκεδαστικό τόνο. Το βράδυ προσφέρεται για επαφές με τους άλλους, δημόσιες σχέσεις, εξόδους για ψυχαγωγία, σύμφωνα με την πρόβλεψη της Άση Μπήλιου.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω, σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξει δυνατότητα για διαπραγματεύσεις και άμεσες τακτοποιήσεις. Το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην καριέρα, στις οικονομικές υποθέσεις και στις εργασιακές υποχρεώσεις. Προσοχή στο άγχος και στην εσωτερική ένταση, δεν θα πρέπει να υπερφορτωθεί το εργασιακό πρόγραμμα.

Αν οι ενέργειες είναι μεθοδικές και οργανωμένες θα τακτοποιηθούν εκκρεμότητες που δημιουργούν ανασφάλεια και στρες. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν ανοιχτά, να μιλήσουν με σαφήνεια και να ξεκαθαρίσουν τα επίμαχα ζητήματα. Όσοι διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να συζητήσουν για το θέμα της δέσμευσης, οι υποσχέσεις που θα δοθούν θα τηρηθούν.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία είναι μία θετική όψη, φέρνει επαγγελματικά ανοίγματα, οι μεθοδικές επιδιώξεις θα έχουν άμεσο και ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Θα υπάρξει δυνατότητα για προαγωγή και βελτίωση, οι προσεγγίσεις θα είναι δυναμικές και σκεπτόμενες. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα για γνωριμίες, θα μπορούν να αξιοποιηθούν είτε επαγγελματικά, είτε να δοθεί μία πιο προσωπική όψη.

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή ενδεχομένως να έρθουν στο προσκήνιο παρελθοντικά ζητήματα, θα πρέπει να δοθεί έμφαση στον τρόπο επικοινωνίας και γενικότερα στον τρόπο που θα διατυπωθούν οι απόψεις.

Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη φέρνει ανοίγματα αισθηματικής φύσης, θα προκύψουν συναντήσεις και επαφές που θα ανανεώσουν τις σχέσεις. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες, έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, σύμφωνα με το e-zwdia.gr.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Κριός

Μια απαιτητική και κάποιες στιγμές ζόρικη Πέμπτη απλώνεται μπροστά σας. Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή στο ίδιο ζώδιο δημιουργεί ευθύνες και υποχρεώσεις έναντι του σπιτιού ή της καριέρας και φυσικά δεν αποτελεί την ιδανική μέρα για να χαλαρώσετε. Αντιθέτως φέρνει πίεση σε θέματα καριέρας και στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και ακόμη μπορεί να δημιουργεί περισσότερη πίεση και σε ψυχολογικό επίπεδο. Από την άλλη μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια στη δράση σας, μεγαλύτερη ένταση με πρόσωπα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον που νιώθετε ότι δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε μαζί τους. Η μέρα θα βγει πιο εύκολα αν δεν πιέζετε τα πράγματα. Το βράδυ θα είναι αρκετά πιο άνετο.

Ταύρος

Σε ιδανικές συνθήκες η Σελήνη στον Αιγόκερω θα έκανε τη σημερινή μέρα να φαντάζει υπέροχη και ξένοιαστη. Όμως η συνάντηση με τον ανάδρομο Ερμή σε όψη συνόδου δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας και χαράς. Βέβαια σε σχέση με άλλους κάπως καλύτερα θα περάσετε εσείς. Ενδεχομένως να έχετε αγωνία για την εξέλιξη των μελλοντικών σας σχεδίων είτε στις σπουδές είτε στη δουλειά. Δεν είναι απαραίτητο ότι κάτι θα προκύψει και θα σας ζορίσει. Φτάνει μόνο να σκεφτείτε την αστάθεια και εξαιτίας των συνθηκών που επικρατούν για να αγχωθείτε από μόνοι σας στο πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Από την άλλη μπορεί να έχετε πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις μέσα στη μέρα για να τις φέρετε εις πέρας κι όλο αυτό σας δημιουργεί μια αίσθηση ασφυξίας. Οι βραδινές ώρες με το ωραίο εξάγωνο Σελήνης-Αφροδίτης είναι σαφώς πιο ανάλαφρες και προσφέρονται τόσο για εξόδους και δημόσιες σχέσεις όσο και για να κάνετε τονωτικές ενέσεις στην ερωτική σας ζωή.

Δίδυμοι

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω σε όλη τη διάρκεια της μέρας δημιουργώντας πιέσεις σε θέματα που αφορούν σχέσεις, οικονομικά, ίσως και για κάποιους και σε θέματα υγείας. Βέβαια σε σχέση με άλλους, ίσως εσείς οι Δίδυμοι περνάτε κάπως πιο «απαλά» τις απαιτητικές αυτές μέρες. Οι όψεις των ημερών άλλωστε δημιουργούν μια αίσθηση στασιμότητας που δεν επιτρέπει σε κανένα να υπεραισιοδοξεί. Πρόκειται για μια περαστική φάση, αλλά το μεσημέρι που συναντιούνται η Σελήνη με τον ανάδρομο Ερμή θα είναι έντονη η απογοήτευση και στο περιβάλλον σας. Δεν είναι κατάλληλες μέρες πάντως να πιέσετε για οικονομικά θέματα. Το βράδυ είναι αρκετά πιο χαλαρό.

Καρκίνος

Η Πέμπτη είναι έντονη μέρα με τη σύνοδο που σχηματίζει η Σελήνη με τον ανάδρομο Ερμή στον Αιγόκερω απέναντι από το ζώδιο σας. Πρωτίστως προσέξτε την υγεία, αποφύγετε να κουράσετε πολύ τον οργανισμό σας, να κάνετε επικίνδυνες δραστηριότητες. Από την άλλη μπορεί μια κατάσταση είτε στο σπίτι, σε μια σχέση, είτε στη δουλειά να σας πιέσει υπερβολικά και να νιώσετε απογοήτευση. Φυσικά πρόκειται για κάτι περαστικό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αναστατώνεστε. Πολύ καλύτερα θα εξελιχθούν τα πράγματα το βράδυ. Ενδεχομένως να προβληματίζεστε σχετικά με ένα ταξίδι που θέλετε να κάνετε.

Λέων

Μολονότι πλησιάζουμε το Σαββατοκύριακο, για σας η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα απαιτητική με τη σύνοδο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή στον Αιγόκερω κυρίως σε θέματα που άπτονται των επαγγελματικών σας αλλά και γενικότερα των καθημερινών υποχρεώσεων σας. Μπορεί να χρειάζεται τώρα να τακτοποιήσετε τα του οίκου σας, άλλοι μπορεί να έχετε επαγγελματικές συσκέψεις ή δουλειά, άλλοι μπορεί να πιέζεστε με προθεσμίες και να πρέπει να εργαστείτε πιο σκληρά. Φυσικά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και σε ό,τι σχετίζεται με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση ειδικά οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο. Θα ήταν μια καλή ιδέα να κάνετε έναν έλεγχο για να έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα.

Παρθένος

Μια Πέμπτη αρκετά επεισοδιακή με τη σύνοδο Σελήνης-ανάδρομου Ερμή, μολονότι για το δικό σας ζώδιο η όποια ενόχληση έχει να κάνει με άλλα άτομα, είτε από τον επαγγελματικό σας περίγυρο είτε τα παιδιά σας αν είστε γονείς που έμμεσα επηρεάζουν και σας. Χρειάζεται προσοχή σε ερωτικές σχέσεις και κυρίως να μην αναμείξετε οικονομικά θέματα σε προσωπικές σχέσεις. Από την άλλη, αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο μπορεί να έλθετε σε ρήξη με κάποιο άτομο για οικονομικούς ή επαγγελματικούς λόγους ή μπορεί να υπάρχει φορτισμένη ατμόσφαιρα επειδή δέχεστε μεγαλύτερη πίεση από τους συνεργάτες σας.

Ζυγός

Από τις απαιτητικές μέρες της εβδομάδας κυρίως αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, καθώς εσάς επηρεάζει περισσότερο η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή στον Αιγόκερω. Εσείς μπορεί να έχετε περισσότερες αντιξοότητες σε θέματα που αφορούν στο σπίτι, την οικογένεια, ή μπορεί να βλέπετε μια αντίσταση στα σχέδια σας ακόμη κι από άτομα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Σε κάθε περίπτωση, αν βλέπετε ότι δεν εξελίσσονται τα πράγματα όπως θα θέλατε αφήστε τον χρόνο να δουλέψει υπέρ σας και μην αντιδράτε παρορμητικά και συναισθηματικά. Είναι ιδιαίτερα πιεστικές μέρες και τα πράγματα δεν θα αρχίσουν να καλμάρουν πριν από το βράδυ.

Σκορπιός

Η Πέμπτη είναι αρκετά απαιτητική, καθώς φαίνεται ότι έχουν μαζευτεί πολλές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες τις οποίες πρέπει να καλύψετε. Όμως μέσα σε όλα μην ξεχνάτε να φροντίζετε τον εαυτό σας, τη φυσική σας κατάσταση και υγεία για να έχετε τη ζωτικότητα και την ενέργεια να ανταποκρίνεστε στις δυσκολίες. Αποφύγετε σήμερα να φτάσετε σε οριακό σημείο συζητήσεις με συνεργάτες ειδικά όταν βλέπετε ότι δεν ομονοείτε. Προτιμήστε να επανέλθετε πιο νηφάλιοι και χωρίς ένταση για να έχετε και πιο σωστές λύσεις καλύτερα την επόμενη εβδομάδα. Το τοπίο θα αλλάξει άρδην το βράδυ με τη Σελήνη να σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας.

Τοξότης

Η Πέμπτη έρχεται με τη σύνοδο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή δημιουργώντας ένα κλίμα ασάφειας και έντασης γύρω σας, που πρέπει σε κάθε περίπτωση να μην γίνετε μέρος του. Παρόλα αυτά, θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας μπορεί κάπως να σας προβληματίσουν. Ενδεχομένως να υπάρχει μια παλιότερη οικονομική ιστορία που σας κυνηγά είτε οφείλετε είτε σας οφείλουν. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε αμφισβήτηση για κάποια ερωτική ή επαγγελματική σχέση που μπορεί να ξεκίνησε με ενθουσιασμό, αλλά τώρα ίσως σας έχει δείξει ένα άλλο πρόσωπο. Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα όμως. Το βράδυ θα είστε αρκετά πιο άνετοι.

Αιγόκερως

Η Σελήνη θα εξακολουθήσει την πορεία της στο ζώδιο σας δίνοντας σας από τη μια σπιρτάδα και αποφασιστικότητα, κι από την άλλη δημιουργώντας μεγαλύτερο άγχος τόσο σε θέματα που αφορούν στη δουλειά αλλά και στις σχέσεις. Φαίνεται ότι μπορεί να υπάρχει μια τάση να βιάζεστε από τη μια κι από την άλλη το πρόγραμμα σας να είναι γεμάτο με χιλιάδες απαιτήσεις και μικρά πράγματα που πρέπει να φροντίσετε, που όσο καλές κι αν είναι οι προθέσεις σας να μην έχετε ρεαλιστικά τον χρόνο να ανταποκριθείτε σε όλα. Ίσως νιώσετε προσωρινά απογοήτευση επειδή τα πράγματα δεν κυλάνε όπως επιθυμείτε ή μπορεί να ξεκίνησε κάτι σε μια σχέση ή σε μια συνεργασία και στην πορεία τα πράγματα έχουν μια πιο αρνητική φόρτιση ή έχουν παγώσει. Φυσικά με το να βιάζεστε να πάρει μπροστά το πράγμα δεν σημαίνει ότι θα συμβεί κιόλας. Προτιμήστε να έχετε στάση αναμονής και μην αντιδράτε σπασμωδικά.

Υδροχόος

Σήμερα με τη Σελήνη στον Αιγόκερω οι τάσεις φυγής μεγεθύνονται και δεν είναι άσχημη ιδέα είτε να προσπαθήσετε να κάνετε μια βόλτα πιο χαλαρή, είτε ακόμη αν δεν είναι εύκολο κάτι τέτοιο να βρείτε λίγες ώρες να απομονωθείτε λίγο για να φροντίσετε τον εαυτό σας. Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή αποκαλύπτει πιο ευαίσθητες πλευρές σας και ενδεχομένως ξύνει και κάποιες πληγές από το παρελθόν. Θέματα που σχετίζονται με τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα σας απασχολήσουν πιο έντονα, αλλά δεν χρειάζεται να πιεστείτε. Από την άλλη ίσως έχετε μια ιδέα, μια έμπνευση ή ένα πλάνο στο μυαλό σας, αλλά τα οικονομικά ή κάποια άλλα δεδομένα που σας λείπουν να εμποδίζουν την υλοποίηση του προς το παρόν.

Ιχθείς

Οι όψεις της Πέμπτης μπορεί να σας προβληματίσουν λίγο σε σχέσεις με φίλους ή και με συνεργάτες. Ίσως νιώσετε ότι κάποιος φίλος ή συνεργάτης δεν είναι στο πλευρό σας όπως πιστεύατε ή μπορεί ακόμη να αισθάνεστε ότι δεν σημειώνετε την πρόοδο που θα θέλατε στις επαγγελματικές σας σχέσεις ή στους στόχους σας. Για κάποιους η αιτία του προβλήματος μπορεί να είναι και ένας οικονομικός λόγος. Καθώς σήμερα έχουμε τη σύνοδο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή στον Αιγόκερω καλό είναι να εξασκήσετε την υπομονή σας και να είστε ψύχραιμοι. Η τάση θα είναι να αντιδράτε κάπως υπερβολικά σήμερα, γι’ αυτό καλύτερα να απομακρυνθείτε από οποιαδήποτε εστία έντασης σας προκαλεί ένα ξέσπασμα. Πολύ πιο άνετο το βράδυ με το ωραίο εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη.

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال