Φορολοταρία: Μοιράζει 1,2 εκατ. ευρώ σε 12 υπερ-τυχερούς

 

Στην ετήσια κλήρωση συμμετέχουν αθροιστικά όλοι οι λαχνοί που συγκεντρώθηκαν για κάθε πολίτη στις 11 μηνιαίες κληρώσεις που πραγματοποιήθηκαν από τον Φεβρουάριο έως τον Δεκέμβριο του έτους

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα πρόκειται να πραγματοποιηθεί η μεγάλη κλήρωση που θα μοιράσει σε 12 υπερ-τυχερούς 1,2 εκατ. ευρώ, αφού θα λάβουν 100.000 ευρώ ο καθένας.

Το χρηματικό έπαθλο είναι αφορολόγητο, δεν αποτελεί εισόδημα, ενώ δεν υπόκειται σε καμία κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Στην ετήσια κλήρωση συμμετέχουν αθροιστικά όλοι οι λαχνοί που συγκεντρώθηκαν για κάθε πολίτη στις 11 μηνιαίες κληρώσεις που πραγματοποιήθηκαν από τον Φεβρουάριο έως τον Δεκέμβριο του έτους.

Οι φορολογούμενοι που θα κληρωθούν θα ειδοποιηθούν τόσο με μήνυμα στη θυρίδα τους στο myAADE αλλά και με e-mail.

Να σημειωθεί ότι από την σούπερ χριστουγεννιάτικη κλήρωση εξαιρούνται όσοι έχουν κερδίσει έπαθλο 50.000 ευρώ σε μηνιαία κλήρωση.

Στις δημόσιες κληρώσεις συμμετέχουν αυτόματα, με βάση τα στοιχεία που συλλέγει η φορολογική διοίκηση, τα φυσικά πρόσωπα που διαθέτουν ΑΦΜ στην Ελλάδα και έχουν ηλικία άνω των 18 ετών, υπό τις εξής προϋποθέσεις:

  • Πραγματοποιούν συναλλαγές με τη χρήση κάρτας ή άλλου ηλεκτρονικού μέσου πληρωμής,
  • Έχουν υποβάλει δήλωση φορολογίας εισοδήματος για το τελευταίο φορολογικό έτος για το οποίο έχει παρέλθει η προθεσμία εμπρόθεσμης υποβολής, εφόσον είναι υπόχρεοι.

Τα χρηματικά έπαθλα πιστώνονται στο λογαριασμό πληρωμών που έχει δηλώσει ή θα δηλώσει ο ενδιαφερόμενος για το σκοπό αυτό στο myAADE , στην επιλογή «Μητρώο και Επικοινωνία» και στον οποίο απαιτείται να εμφανίζεται ως δικαιούχος. Στους πολίτες που κληρώνονται και δεν έχουν δηλώσει λογαριασμό πληρωμών, δίνεται προθεσμία 3 μηνών από την επομένη της ημερομηνίας διεξαγωγής της κλήρωσης, προκειμένου να δηλώσουν στην ΑΑΔΕ, τον λογαριασμό στον οποίο επιθυμούν να πιστωθεί το χρηματικό έπαθλο.

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال