Προφυλακίστηκε ο κομμωτής για τις κρυφές κάμερες

 

Ο κομμωτής παραδέχθηκε ότι είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες και ότι παρακολουθούσε τις γυναίκες που πήγαιναν στις τουαλέτες. Ωστόσο αρνείται όμως ότι διακινούσε το υλικό.

Ο κομμωτής, ιδιοκτήτης γνωστού καταστήματος στα Βριλήσσια συνελήφθη, καθώς είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στις γυναικείες τουαλέτες του μαγαζιού του. Με αυτόν τον τρόπο, ο 43χρονος επιχειρηματίας παρακολουθούσε πελάτισσες, αλλά και τις εργαζόμενες. Οι κρυφές κάμερες είχαν τοποθετηθεί επιμελώς σε αθέατο σημείο της επιχείρησης στα Βριλήσσια πίσω από καλωδιώσεις και με μονωτική ταινία. 

Ο κομμωτής βαρύνεται με την κατηγορία της παραβίασης και παράνομης επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων.

Πώς αποκαλύφθηκε η δράση του κομμωτή

Αρχικά η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία στην αστυνομία. Σύμφωνα με την ΕΡΤ αστυνομικοί υποδύθηκαν τους πελάτες του κομμωτηρίου και ανακάλυψαν τις κρυμμένες κάμερες στις τουαλέτες του καταστήματος. Στη συνέχεια, μόλις η υπόθεση έγινε γνωστή, η σύζυγος του κομμωτή κάλεσε την αστυνομία και στο σπίτι τους, όπου οι αρχές εντόπισαν άλλες δυο μικροσκοπικές κάμερες, στο δωμάτιο της 29χρονης κόρης της γυναίκας από προηγούμενο γάμο και στις τουαλέτες. 

Συνολικά οι καταγγελίες για τις κάμερες έχουν φτάσει στις 11, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ενώ ο 49χρονος παραδέχτηκε ότι ο ίδιος τις τοποθέτησε, ενώ στους αστυνομικούς είπε ότι είναι εθισμένος στην πορνογραφία. 

[Πηγή]

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال