Ρέντη: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 31χρονος αστυνομικός

 

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο αστυνομικός που δέχτηκε επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα η οποία τον πέτυχε στο πόδι και του έκοψε την μηριαία αρτηρία.

Είναι η στιγμή που ο 31 ετών υπαρχιφύλακας δέχεται σε ευθεία βολή στο μηρό ναυτική φωτοβολίδα από ομάδα νεαρών κατά την διάρκεια επεισοδίων στου Ρέντη αργά το βράδυ της Πέμπτης.

Ο αστυνομικός πέφτει στο έδαφος και σφαδάζει από τους πόνους. Η ναυτική φωτοβολίδα – που έχει την ιδιότητα να μην σβήνει – μένει για ώρα μέσα στον μηρό του αστυνομικού και συνεχίζει να καίει, προκαλώντας του ακατάσχετη αιμορραγία.

Τα επεισόδια ανάμεσα σε ομάδα 150 ατόμων και αστυνομικών των ΜΑΤ ξέσπασαν κοντά στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», όπου διεξαγόταν ο αγώνας βόλεϊ ανδρών Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο νεαρός αστυνομικός μεταφέρεται άμεσα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Μάχη των γιατρών να κρατήσουν στη ζωή τον 31χρονο αστυνομικό

Γιατροί και νοσηλευτές δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Η κατάσταση του είναι εξαιρετικά κρίσιμη. Έχει χάσει τις αισθήσεις του και η ναυτική φωτοβολίδα έχει βρει τη μηριαία αρτηρία.

Σύμφωνα με το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν, περίπου στις 11 το βράδυ ξεκίνησε η διαδικασία της ανάνηψης. 25 λεπτά αργότερα υπέστη ο νεαρός αστυνομικός των ΜΑΤ καρδιακή ανακοπή, έγινε ΚΑΡΠΑ και μετά από 10 λεπτά επανήλθε. Στην συνέχεια ακολούθησε μία πολύωρη χειρουργική επέμβαση με τη ζωή του αστυνομικού να κρέμεται από μια κλωστή.

«Διαπιστώθηκαν εκτεταμένες μυϊκές καταστροφές, ανευρέθη και αφαιρέθηκε μεταλλική βολίδα διαστάσεων 5Χ2Χ2 cm και άλλα μεταλλικά θραύσματα στην περιοχή των μηριαίων αγγείων».

Ο αστυνομικός παραμένει σε κώμα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Από το πλευρό του δεν έχουν φύγει λεπτό οι γονείς του ενώ συγγενείς του που μίλησαν στο ΜΕΓΚΑ ελπίζουν σε ένα θαύμα

«Το παιδί από πανελλήνιες πέρασε, έδωσε στην σχολή πέρασε, και είναι αστυνομικός χρόνια, στην Αθήνα, ένα νέο παιδί είναι που έκανε την δουλειά του χτύπησε πάνω στο καθήκον του πάνω στην δουλειά του, τι παραπάνω παιδιά; Εύχομαι να συνέλθει και να σας τα πει ο ίδιος με το καλό», δήλωσε η θεία του.

«Είναι χάλια άστο μην το συζητάς, όλοι μας είμαστε χάλια αλλά δεν έχουμε τίποτα νεότερο δεν ξέρουμε, ότι ξέρετε και εσείς», είπε ο θείος του.

Πηγή: megatv.com

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال