Νέα τροπή στην εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι

Απαντήσεις στα κενά που έχουν δημιουργηθεί γύρω από την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη αναμένεται να δώσει το κινητό του 50χρονου κρεοπώλη, ο οποίος, κατά τα λεγόμενά του ήταν ο τελευταίος που τον είδε εν ζωή.

Σήμερα, Δευτέρα, ο πάροχος κινητής του κρεοπώλη θα δώσει εντολή για άρση του τηλεφωνικού του απορρήτου, προκειμένου οι Αστυνομικοί να δουν τις επικοινωνίες που είχε με τον 31χρονο, καθώς και τα στίγματα του κινητού του.

Ο 50χρονος φίλος του Μπάμπη ήταν αυτός που τον μετέφερε το απόγευμα της Πέμπτης, με το αυτοκίνητό του σε πάρκινγκ που βρίσκεται στην περιοχή του πρώην ΤΕΙ Μεσολογγίου. Όπως υποστήριξε, από εκεί θα τον παραλάμβανε κάποιος άλλος, ώστε να πάνε για κυνήγι. Μάλιστα, το τελευταίο στίγμα από το κινητό του Μπάμπη εντοπίστηκε κοντά στα ΤΕΙ Μεσολογγίου, με την Αστυνομία να σαρώνει εδώ και δύο ημέρες την περιοχή.

Η άρση απορρήτου αναμένεται να βοηθήσει τους αξιωματικούς της Αστυνομίας να ξεδιαλύνουν τη θολούρα γύρω από την επίμαχη διαδρομή, αφού εντόπισαν κάποια κενά στους χρόνους, που κατέθεσε ο 50χρονος, από τις κάμερες της περιοχής.

Υπενθυμίζεται, πως ο 50χρονος βρίσκεται υπό κράτηση από το Σαββατοκύριακο, διότι βρέθηκε στην κατοχή του ένα μαχαίρι, ενώ χρωστούσε στον Μπάμπη μεγάλο χρηματικό ποσό.

Το βράδυ της Κυριακής πάντως οι δύο αδελφές και η μητέρα του 31χρονου πήγαν στην Αστυνομία για επίσημη ενημέρωση, απευθύνοντας έκκληση σε όποιον γνωρίζει να μιλήσει.

Μιλώντας πάντως χθες στο Star, η μία από τις αδελφές του 31χρονου έκανε λόγο για εγκληματική ενέργεια, με την Αστυνομία πάντως να αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

«Θεωρώ ότι είναι εγκληματική ενέργεια με τα δεδομένα που έχουμε. Είναι ένας άνθρωπος που θα ερχόταν πάντα σε επικοινωνία με τη μητέρα μου και το τελευταίο άτομο που τον είδε του χρωστούσε λεφτά» είπε.

Πρόκειται για ένα ποσό περίπου 17.000 ευρώ, σύμφωνα με την οικογένεια του αγνοούμενου Μπάμπη.

«O άνθρωπος που κρατάει η αστυνομία, σε εμάς έχει πει άλλα, σε κάποιους άλλους γνωστούς τα έχει πει αλλιώς. Σε εμάς είπε ότι τον πήρε ο αδερφός μου τηλέφωνο για να πάει να τον πάρει, χαρακτηριστικά κι όλας έδωσε την λεπτομέρεια ότι ο αδερφός μου ήθελε μια coca cola και ότι πήγε και τον πήρε και τον άφησε πάνω στην Εθνική στα σκοτάδια για να πάει κάποιος άλλος γνωστός να τον πάρει να πάνε για κυνήγι, αλλά δεν υπάρχει κανένας άλλος που θα μπορούσε να βρεθεί με τον αδερφό μου για να πάνε για κυνήγι.

Στον κολλητό του είπε ότι θα πήγαινε για κυνήγι με αυτόν τον συγκεκριμένο που τον παρέλαβε αλλά στην μητέρα μου δεν ανέφερε ότι θα βγει από το σπίτι που είχαν μιλήσει δύο ώρες νωρίτερα», πρόσθεσε.

Πηγή: ieidiseis.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال