Με φυσίγγια για αγριογούρουνο δολοφονήθηκε ο Μπάμπης

 

Η ιατροδικαστική εξέταση στο πτώμα του 31χρονου Μπάμπη που βρέθηκε σε βάλτο στο Μεσολόγγι έδειξε πολλαπλά τραύματα από κυνηγετικό όπλο στην πλάτη με μονοβόλα φυσίγγια που χρησιμοποιούνται για αγριογούρουνα.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, επιβεβαιώθηκε ότι το πτώμα που εντοπίστηκε στο Μεσολόγγι ανήκει στον 31χρονο Μπάμπη Κούτσικο, που αγνοείτο από τις 4 Ιανουαρίου, ενώ κατά τη διάρκεια της ιατροδικαστικής εξέτασης ελήφθησαν και δείγματα γενετικού υλικού. 

Δεν αποκλείεται η πιθανότητα και άλλων εμπλεκομένων στην υπόθεση της δολοφονίας του 31χρονου, ενώ έμφαση δίνεται στο να βρεθεί το κίνητρο και για αυτό – εκτός των άλλων- αναζητούνται και μαρτυρίες.  

Μεσολόγγι: Έρευνες για τον εντοπισμό του όπλου

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του κυνηγετικού όπλου με το οποίο δολοφονήθηκε ο 31χρονος, διότι, όπως εκτιμάται, θα αποτελέσει σημαντικό στοιχείο για την υπόθεση.

Επίσης, αναζητείται και το κινητό τηλέφωνο του 31χρονου, διότι μέσα από την συσκευή ότι μπορεί να προκύψουν επίσης σημαντικά στοιχεία.

Όσον αφορά στον 50χρονο κρεοπώλη, ο οποίος έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του, δεν έχει μεταφερθεί σε κάποια φυλακή, αλλά κρατείται σε αστυνομικό τμήμα, διότι, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται να οδηγηθεί εκ νέου στον ανακριτή Μεσολογγίου. Σε βάρος του κρεοπώλη έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Ο ίδιος ωστόσο δεν έχει ομολογήσει.

Πηγή: lifo.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال