Μεσολόγγι: Πώς βρήκε τον νεκρό Μπάμπη ο εκπαιδευμένος σκύλος

 

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ του Μεσολογγίου μετά τον εντοπισμό της σορού του 31χρονου Μπάμπη στο Ευηνοχώρι που «ξεκλειδώνει» την υπόθεση που απασχολεί εδώ και ημέρες το Πανελλήνιο.

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται την Κυριακή όταν ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος έκανε κινήσεις που υποδείκνυαν το συγκεκριμένο σημείο.

Ο έμπειρος σκύλος στις συγκεκριμένες έρευνες έδωσε ουσιαστικά ένα πρώτο στίγμα για το που βρίσκεται η σορός.

Οι έρευνες επαναλήφθηκαν και σήμερα με το σκυλί να υποδεικνύει και πάλι το ίδιο σημείο αυτή τη φορά ακόμα πιο έντονα.

Η σορός βρέθηκε σε κατάσταση σήψης και με εμφανή δαγκώματα από ζώα βρέθηκε, ύστερα από 18 ημέρες συνεχών ερευνών στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου.

Αστυνομικές πηγές σημειώνουν ότι είναι εμφανές από την αυτοψία στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα ότι ο δράστης ή οι δράστες επιχείρησαν να κρύψουν τον δολοφονημένο Μπάμπη. Βρήκαν πέτρες και άλλα βαριά αντικείμενα και τα τοποθέτησαν πάνω από το πτώμα, προσπαθώντας να το κρύψουν κάτω από το νερό.

Το ειδικά εκπαιδευμένο σκυλί ωστόσο μύρισε τη σορό και έτσι επετεύχθη ο εντοπισμός της. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Μπάμπης δεν ήταν δεμένος. Ο δράστης επιχείρησε να τον βυθίσει στο νερό με βαριά αντικείμενα. Το μισό πτώμα ήταν εκτός νερού και το άλλο μισό εντός. Στο σημείο υπάρχουν πολλά ζώα, ενώ επικρατεί φοβερή υγρασία. Η αναγνώριση έγινε εξ αρχής από τα ρούχα. Οι αστυνομικοί αναζητούν το όπλο που εκτιμάται ότι είχε πάνω του ο δράστης.

Από το συγκεκριμένο σημείο είχαν περάσει ξανά άνθρωποι που συμμετείχαν στις έρευνες, ωστόσο, ήταν αδύνατο χωρίς τη βοήθεια σκύλου να αντιληφθεί κάποιος τη σορό.

Στο σημείο πήγε η οικογένεια του 31χρονου που επιβεβαίωσε πως πρόκειται για τον Μπάμπη.

Στο σημείο έφτασε και ο ιατροδικαστής που έκανε αυτοψία και αναμένεται να εξετάσει τη σορό για να αντλήσει πληροφορίες για το πως έγινε το έγκλημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει ένα στοιχείο που είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικό για τον κρεοπώλη. Το σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός και το σημείο που σταμάτησαν να εκπέμπουν σήμα τα δύο κινητά (του κρεοπώλη και του θύματος) ταυτίζονται.

Τέλος, συνεχίζονται οι έρευνες για το όπλο καθώς δεν αποκλείεται να έχει απορριφθεί κοντά στο σημείο που βρέθηκε το πτώμα.

Πηγή: ieidiseis.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال