Μεσολόγγι: Τι έδειξε η εξέταση DNA του Μπάμπη

 

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τη δολοφονία του Μπάμπη Κουτσίκου στο Μεσολόγγι με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στην εξέταση DNA αλλά και στα στίγματα του κινητού του τηλεφώνου.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», τα πρώτα στοιχεία από την εξέταση DNA στα ρούχα του Μπάμπη δεν έδειξαν κάτι, όμως αυτό που αναμένεται με ενδιαφέρον τόσο από την αστυνομία όσο και από την ανακρίτρια είναι η εξέταση DNA στα νύχια του.

Αυτή η εξέταση είναι καθοριστικής σημασίας, καθώς, σύμφωνα πάντα με την εκπομπή του Star, αν βρεθεί DNA του κρεοπώλη στα νύχια του Μπάμπη, θα σημαίνει ότι είχε προηγηθεί πάλη μεταξύ τους.

Η ανακρίτρια τώρα αναμένει να παραλάβει τα βασικά στοιχεία της έρευνας: κινητό, στίγματα και γενετικό υλικό, προκειμένου βάσει αυτών να κάνει κάποιες βασικές ερωτήσεις στον κρεοπώλη.

Ο κατηγορούμενος άλλωστε, δεν έχει εξεταστεί για την ανεύρεση της σορού του Μπάμπη, καθώς η σορός του ανευρέθηκε λίγο μετά το τέλος της απολογίας του.

«Ο κρεοπώλης τα Χριστούγεννα είχε ένα πάκο μετρητά»

Προβληματισμένος για τη στάση του κρεοπώλη, μετά την «εξαφάνιση» του Μπάμπη Κούτσικου, εμφανίστηκε σε κατάθεσή του φίλος του 50χρονου.

Στη μαρτυρία που έφερε στο φως το MEGA, ο φίλος του 50χρονου κρατούμενου στις φυλακές Κορυδαλλού, φέρεται να λέει πως ο κρεοπώλης εμφανίστηκε στις γιορτές με ένα «πάκο χρήματα», ενώ παράλληλα σημειώνει ότι καθώς συνηθίζει να μιλά στον ύπνο του ακούστηκε να λέει «θα σε θάψω χωρίς παπά».

Στην κατάθεσή του στην αστυνομία, ο φίλος του κρεοπώλη φέρεται να λέει πως: «Όταν ο κρεοπώλης έφτασε στο σπίτι μου, εγώ και η οικογένειά μου δεν του είπαμε τίποτα για την αστυνομία. Ρωτήσαμε τι έγινε με τον Μπάμπη και μας είπε ότι ο Μπάμπης του ζήτησε να τον πάει στο ΤΕΙ, τον πήγε και έφυγε και μάλιστα μας είπε: «τι ήθελα και τον πήγα; Τώρα θα βρω και τον μπελά μου». Εμένα δεν μ’ άρεσε η στάση του, δεν είχε ούτε αγωνία, ούτε ανησυχία. Όταν του μιλούσα για την εξαφάνιση του Μπάμπη, προσπαθούσε να αλλάξει την κουβέντα.

Αργότερα μου είπε ότι θα πάει να βοηθήσει εκείνος στις έρευνες. Ήταν πολύ παράλογη η συμπεριφορά του. Ήταν πολύ ψυχρός εκείνη την ημέρα. Δεν τον είχα συνηθίσει έτσι, ήταν συναισθηματικός γενικά. Είχα δει τον κρεοπώλη τα Χριστούγεννα και είχε αρκετά λεφτά πάνω του, είχε ένα πάκο μετρητά. Δεν είχε οικονομικό πρόβλημα ο κρεοπώλης, κερνούσε και καφέ. Ήμουν στο χωριό από το πρωί. Είχα πάει εκεί από την προηγούμενη ημέρα με τη γυναίκα μου για Χριστούγεννα. Μας είπε και εμάς ψέμματα, δεν περιμέναμε να μας πει τόσα ψέμματα».

Ο ίδιος άνθρωπος μεταφέροντας τα όσα έλεγε παραμιλώντας στον ύπνο του ο κρεοπώλης, ανέφερε: «Μου έκανε εντύπωση η στάση του όταν ήρθε στο σπίτι μου, ήταν ψυχρός και παγωμένος εκείνο το βράδυ, σαν να μην τον νοιάζει καθόλου. Ο κρεοπώλης συνήθιζε να παραμιλάει στον ύπνο του. Πριν από 15 ημέρες τον άκουσα να λέει «θα σε θάψω χωρίς παπά».

Πηγή: newsbeast.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال