Ζώδια: Προβλέψεις για Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024

 

Κριός

Ο Ερμής κατευθύνεται προς μια αρμονική όψη με το Δία και οι επικοινωνίες ή τα εισερχόμενα νέα μπορεί να είναι θετικά, βοηθώντας στη λήψη αποφάσεων και ενισχύοντας τη διάθεση σου. Μπορεί να βοηθήσει να διευκρινιστεί μια πρόσφατη παρεξήγηση. Ωστόσο σήμερα και νωρίς αύριο, μπορεί να είσαι λίγο άστοχη στην συμπόνια σου, με ένα τετράγωνο Αφροδίτης- Ποσειδώνα να εμφανίζεται στους τομείς της πίστης σου. Μπορεί να βιώσεις μια μικρή απογοήτευση ή να συνειδητοποιήσεις ότι κάτι που περίμενες μπορεί να μην πραγματοποιηθεί. Οι απόψεις και οι πεποιθήσεις των άλλων θα μπορούσαν να σε αφήσουν να αισθάνεσαι ξεφουσκωμένη και απογοητευμένη, εάν δεν δείχνεις την κατανόηση που πρέπει για μια κατάσταση.

Ταύρος

Οι φιλίες μπορούν να φέρουν υποστήριξη και απόλαυση. Είσαι σε φιλική διάθεση με κάποιον που σου έχει αποδείξει τον εαυτό του στο παρελθόν και οι νέες σχέσεις υποστηρίζουν συμβιβασμούς., διαπραγματεύσεις και δίνουν νέα πνοή στις φιλίες. Έχεις μια ισχυρότερη αίσθηση διασκέδασης και είσαι ανοιχτή στο να μάθεις και να κάνεις νέα πράγματα. Οι συζητήσεις μπορεί να είναι πολύ γόνιμες και μάλιστα εμπνευσμένες. Αλλά ενώ είναι πιθανό να έχεις μερικές υπέροχες ιδέες τώρα, μια όψη Αφροδίτης – Ποσειδώνα μπορεί να θολώσει το όραμα σου αργότερα σήμερα και νωρίς αύριο.

Δίδυμοι

Έχεις την τάση να δίνεις ιδιαίτερη προσοχή στα αγαπημένα σου πράγματα και η ιδιαίτερη φροντίδα τους είναι ευχάριστη σήμερα. Θέλετε να καταλάβετε ο ένας τον άλλον και να συντονιστείς με τις επιθυμίες και φιλοδοξίες σου. Ευτυχώς η συνεργασία έρχεται εύκολα σήμερα και οι συζητήσεις μπορεί να είναι συγκινητικές και χρήσιμες. Ωστόσο κατευθυνόμαστε προς ένα τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα και μπορεί να αντιμετωπίσεις μπερδεμένη υπεκφυγή στους άλλους, κάτι που είναι στον αέρα ή μπορεί να υπάρχουν απογοητεύσεις με ότι μένει ανείπωτο. Αυτή η διέλευση μπορεί να υποδηλώνει έλλειψη γενικής κατεύθυνσης που βαραίνει μια σχέση.

Καρκίνος

Η εύρεση αμοιβαίων ενδιαφερόντων μπορεί να είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να εξομαλύνεις τις σχέσεις σου σήμερα. Μπορεί να αισθάνεσαι ενδυναμωμένη από τις πεποιθήσεις και τις ιδέες σου και από τις τρέχουσες σπουδές ή τα ενδιαφέροντα σου. Η ανάπτυξη των δεξιοτήτων σου μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευχάριστη και ενθαρρυντική. Ευτυχώς η ικανότητα να βάζεις τα πράγματα σε προοπτική σου ανοίγει πόρτες. Τα θετικά σχόλια είναι πιθανά και μπορούν να ενισχύσουν τη γενική προοπτική σου. Αλλά με ένα τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα να επηρεάζει αργότερα σήμερα και αύριο, οι ευσεβείς πόθοι μπορούν να θολώσουν την άποψη σου.

Λέων

Οι συζητήσεις και οι αλληλεπιδράσεις σου μπορεί να είναι ιδιαίτερα προοδευτικές, εμπνέοντας πολλή αισιοδοξία. Προσεγγίζεις τις πρακτικές σου υποθέσεις με θετικότητα και μπορεί να υπάρξουν καλά νέα για τη δουλειά ή τη φήμη σου. Ένα προηγούμενο πρόβλημα σε αυτές τις γραμμές μπορεί να επιλυθεί. Αργότερα σήμερα και αύριο, παρακολούθησε την τάση να επιλέγεις ποιες ενδείξεις από το περιβάλλον σου να δεις και ποιες να παραβλέψεις. Μπορεί να υπάρχει ένα πέπλο πάνω από τα μάτια σου σχετικά με τις σχέσεις σου και ίσως κάποια θολά όρια ή αβέβαια συναισθήματα.

Παρθένος

Οι σημερινές ενέργειες είναι κυρίως ομαλές για τις ιδέες σου. Ένα παρατεταμένο πρόβλημα μπορεί να βρει λύση τώρα και είναι ικανοποιητικό, καθώς ο Ερμής επιστρέφει στην αρμονία του με το Δία. Ωστόσο γεγονότα ή συναισθήματα που συμβαίνουν αργότερα σήμερα μπορεί να σου υπενθυμίσουν την ανάγκη να χαράξεις όρια. Οι επιθυμίες ενός σημαντικού άλλου, μπορεί να είναι ένα μυστήριο, όχι απαραίτητα με διασκεδαστικό τρόπο. Ή μπορεί να εναποθέσεις τόσες ελπίδες σε κάποιον ή κάτι που ξεχνάς το ότι είσαι υπεύθυνη να κάνεις τον εαυτό σου ευτυχισμένο. Στην πραγματικότητα ένα τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα που επηρεάζει αργότερα σήμερα και αύριο, δυσκολεύει το να αποδεχτείς ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα σου.

Ζυγός

Το να κατευθύνεις το μυαλό σου στις πιο θετικές και υποστηρικτικές πληροφορίες γύρω σου σήμερα και είναι πιο εύκολο από το συνηθισμένο. Η προσέγγιση μπορεί να τονώσει μια οικογενειακή ή οικεία σχέση. Αργότερα σήμερα ωστόσο, ‘ένα επικείμενο τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα καθιστά δύσκολο το να δεις μπροστά σου. Υπάρχει μια τάση να τροφοδοτούμε τις παλαιότερες πεποιθήσεις για κάποιον και η διαδικασία να μην αντιμετωπίζουμε με ειλικρίνεια την πραγματικότητα. Αποθήκευσε σημαντικές αποφάσεις για μια καλύτερη μέρα, καθώς μπορεί να αγνοείς ζωτικές λεπτομέρειες.

Σκορπιός

Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα της συνεργασίας σου το να ακούς ή να βοηθάς κάποιον ειδικό μπορεί να είναι κάτι ικανοποιητικό. Είναι μια περίοδος του σεληνιακού μήνα για να συγκεντρώσεις περισσότερη δύναμη μέσω των συνδέσεων σου. Ευτυχώς είναι απολύτως πιθανό να έρχονται καλά νέα ή κριτικές ενισχύοντας τη διαίσθηση σου. Ωστόσο ένα τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα χρωματίζει αργότερα σήμερα και αύριο, κάτι που μπορεί να προκαλέσει ανησυχία. Οι καταστάσεις μπορεί να είναι στον αέρα και κάποιες άλλες να είναι ασαφείς και να εκπέμπουν μπερδεμένα σήματα.

Τοξότης

Ένα πρόβλημα μπορεί να ξεμπλοκάρει καθώς νέες πληροφορίες ρέουν σήμερα. Κοιτάς μπροστά και η σύνδεση με την έμφυτη αισιοδοξία είναι κάτι όμορφο. Αργότερα σήμερα ένα τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα μπαίνει στο παιχνίδι. Οι περισπασμοί θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ένα μικρό χάος, αλλά ενώ είναι δύσκολο να επικοινωνήσεις προσωρινά τις επιθυμίες σου είναι καλύτερο να μην αφήσεις τους άλλους να τις μαντέψουν, καθώς μπορεί να οδηγήσει σε απογοήτευση. Η ευχή είναι καλή αν σε εμπνέει ή σε παρακινεί να ακολουθήσεις αυτό που θέλεις.

Αιγόκερως

Είσαι σε διάθεση δημιουργίας και κοινή χρήσης με τη μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα της χαράς σου. Ευτυχώς είναι φυσικό να ξεπερνάς τα προβλήματα και να αξιοποιείς τις συνθήκες στο έπακρο σήμερα. Η φαντασία σου αποκτά περισσότερη δύναμη και επιρροή απ’ ότι συνήθως αργότερα σήμερα, με το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα να σχηματίζεται. Επωφελήσου εάν χρησιμοποιείς αυτή τη διέλευση για χαλαρωτικές ή δημιουργικές δραστηριότητες. Ωστόσο η τάση με αυτή την πτυχή μπορεί να είναι να εναποθέσεις τις ελπίδες σου σε κάτι που δεν είναι πιθανό να συμβεί. Η ευχή μπορεί να σε προειδοποιήσει για τομείς όπου μπορείς να κάνεις βελτιώσεις.

Υδροχόος

Προτιμάς οικείες και συναισθηματικά ασφαλείς συνθήκες σήμερα, καθώς η Σελήνη μετακινείται στον ηλιακό 4ο οίκο σου. Έχει να κάνει με το να νιώθεις καλά και να απολαμβάνεις τη ζώνη άνεσης σου. Η οικοδόμηση κάποιας συναισθηματικής δύναμης έχει νόημα αυτή τη στιγμή. Ταυτόχρονα μπορείς να αποκτήσεις πολύτιμες γνώσεις, ή ίσως κάποια έμπνευση από τις επικοινωνίες ή τις προσωπικές σκέψεις σου. Αργότερα σήμερα ωστόσο, δεν είναι εύκολο να αξιολογήσουμε την αξία των ανθρώπων και των πραγμάτων αντικειμενικά, καθώς η Αφροδίτη κατευθύνεται προς ένα τετράγωνο προς τον Ποσειδώνα. Η τάση μπορεί να είναι να κυνηγήσεις ένα όνειρο ή να επενδύσεις συναισθηματικά, ενέργεια ή χρήματα σε κάτι που αποτυγχάνει να ικανοποιήσει πραγματικά.

Ιχθύες

Είναι μια ευχάριστη στιγμή για θετική ενίσχυση, ευγενικές χειρονομίες, καλά νέα και κομπλιμέντα. Ωστόσο με την Αφροδίτη να κατευθύνεται προς ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, τα συναισθήματα, οι ανάγκες και οι επιθυμίες σου είναι περίπλοκα. Υπάρχει μια τάση να ψάχνεις έξω από τον εαυτό σου για κάτι που φαντάζεσαι ότι θα σε κάνει πιο ευτυχισμένη ή πιο ολοκληρωμένη. Ωστόσο είναι ένα κυνηγητό άγριας χήνας και μπορεί ακόμη να σε οδηγήσει σε πιο βαθιά συναισθήματα δυσαρέσκειας. Επιδίωξε να κοιτάξεις μέσα σου και να έρθεις σε καλύτερη επαφή με ότι μπορεί να λείπει από τη ζωή σου.

σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال