Σε αντεπίθεση ο 45χρονος «παλαιοχριστιανός»

 

Αποφυλακίστηκε ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, γνωστός και ως ο «παλαιοχριστιανός» της Κορινθίας. Ο ίδιος μίλησε σε εκπομπή του mega και πέρασε αμέσως στην αντεπίθεση για όσα ακούγονται.

Μάλιστα αναφέρθηκε και στην τηλεργασία, όπου είπε ότι αν ζούσε στην Γερμανία με όσα αντιμετωπίζει θα... καθόταν ενώ εδώ αναγκάζεται και δουλεύει.

«Εγώ κάνω τηλεργασία. Ας αποδείξουν ότι δεν δουλεύω όταν εγώ τους φτιάχνω αυτά που ανεβαίνουν στο υπουργείο. Κάνω μία δουλειά που διαρκεί καιρό. Έχω τη βάση του Δήμου στον υπολογιστή μου. Αν ζουσα στη Γερμανία με όσα αντιμετωπίζω θα καθόμουν και θα ζούσα μόνο από τα επιδόματα. Με 1.000 ευρώ καλούμαι να ταΐσω 8 στόματα. Αυτό δεν είναι ακριβώς επιλογή».

Όταν του έγινε ερώτηση για την Χρυσή Αυγή, όπου ήταν μέλος είπε: «Δεν ισχύει αυτό για τον Παναγιώταρο. Πριν από 15 χρόνια δεν ήταν καν κόμμα η Χρυσή Αυγή. Πριν από 15 χρόνια ήπια μία μπύρα με τον Παναγιώταρο αλλά δεν συζητάμε για το ότι με μεγάλωσε κομουνιστής πριν από αυτό; Ποτέ δεν ήμουν ενταγμένος στη Χρυσή Αυγή».

Για την «εξαφάνιση» της γυναίκας και των παιδιών του είπε: «Εγώ δεν είχα τηλέφωνο, δεν ξέρω τι γίνεται έξω. Δεν ξέρω πού είναι η γυναίκα και τα παιδιά μου. Θα πάω πρώτα να δω το παιδί μου στο Παίδων να δω ότι είναι καλά. Μας διαλύουν την οικογένεια και μας παίρνουν τα παιδιά. Εσείς ζείτε στην Ελλάδα, εγώ ζω στην Ευρώπη. Νομίζω πως δεν είναι εφικτό να μείνω εκεί που ήμουν. Έχει γίνει κέντρο διερχομένων».

Γιατί δεν δίνει δείγμα DNA

Ο ίδιος αρνείται να δώσει δείγμα DNA, που του έχει ζητηθεί έτσι ώστε να μην υπάρχουν οι υποψίες τις αιμομιξίας οι οποίες «ακούγονται» το τελευταίο διάστημα. Υπενθυμίζεται ότι ο 45χρονος έχει 8 παιδιά.

«Το ζήτημα με το βιομετρικά έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και για κάποιους που αντιστεκόμαστε θα βρίσκουν να λένε. Αυτή η δικαστική εντολή παραβιάζει την αξιοπρέπεια και τα πιστεύω μου. Όταν μας συνέλαβαν ήταν όλοι εκεί, και οι κόρες μου για 20 ώρες. Εάν υπήρχε κάτι ύποπτο δεν θα το είχαν βρει; Εμένα τα πιστεύω μου είναι εναντίων των βιομετρικών».

Προθεσμία 24 ώρες για να δώσει DNA

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ μιλώντας νωρίτερα στο Live News, δήλωσε πως «ο 45χρονος πρέπει σε 24 ώρες να μας δώσει υλικό. Σε διαφορετική περίπτωση, θα πρέπει εμείς να ενημερώσουμε τον εισαγγελέα. Ο εισαγγελέας μπορεί να διατάξει την λήψη δείγματος χωρίς τη συγκατάθεσή τους», πρόσθεσε η Κωνσταντίνα Δημογλίδου.

Για το πού βρίσκονται τα παιδιά, η ίδια είπε ότι «δεν αποκλείεται να βρίσκονται σε μοναστήρια τα παιδιά. Ψάχνουμε περιοχές ανάλογα με τις πληροφορίες. Δεν είναι καταζητούμενοι οι άνθρωπο, εκτελούμε την εισαγγελική παραγγελία».

Από: ieidiseis.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال