Ξανά σε απολογία ο πατέρας Αντώνιος

 

Νέα σημαντική εξέλιξη προέκυψε στην υπόθεση του πατέρα Αντώνιου, καθώς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών διέταξε την ανακρίτρια που χειρίζεται τη δικογραφία περί σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος δύο αγοριών, τροφίμων σε δομές της Κιβωτού του Κόσμου, να μην κλείσει την έρευνα και να προβεί σε συγκεκριμένες ανακριτικές πράξεις.

Συγκεκριμένα, οι δικαστές με βούλευμά τους επιστρέφουν στην ανακρίτρια τη δικογραφία από την οποία ζητούν να συνεχίσει την έρευνα προς συγκεκριμένη κατεύθυνση, πριν αποφανθούν για την υπόθεση σε βάρος του ιερωμένου.

Τα μέλη του Δικαστικού Συμβουλίου αποφαίνονται ότι η ανακρίτρια πρέπει να λάβει συμπληρωματική απολογία από τον ιδρυτή του ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου» για μία επιμέρους πράξη της κατηγορίας κατάχρησης σε ασέλγεια σε βάρος ενός εκ των δύο καταγγελλόντων, ο οποίος σήμερα είναι 19 ετών. Ζητούν επίσης να λάβει καταθέσεις από δύο αδελφούς στους οποίους ο 19χρονος φέρεται να είχε εκμυστηρευθεί όσα καταγγέλλει ότι συνέβαιναν ενόσω ήταν ανήλικος και τρόφιμος σε δομή της Κιβωτού, με δράστη τον πατέρα Αντώνιο. Τα δύο αδέλφια φαίνεται να μην έχουν καταθέσει σε κανένα στάδιο της έρευνας της Δικαιοσύνης.

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال