Κασσελάκης: Ναι θα γίνω πρωθυπουργός

 

Ο Στέφανος Κασσελάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Τα Νέα» και αναφέρθηκε τόσο στις εξελίξεις που σημειώθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία 24ωρα, όσο και στις προσωπικές του φιλοδοξίες.

«Ναι, θα γίνω πρωθυπουργός» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης και διευκρίνισε πως «θα μείνει τόσο στην Ελλάδα όσο και στο κόμμα 1.000%» μετά την ανάδειξη προέδρου στον νέο γύρο των εσωκομματικών εκλογών. Δεν υπάρχει τίποτε που μπορεί να κάνει κανείς, εκτός από την ίδια τη βάση του κόμματος, για να με κάνει να αποχωρήσω».

Ο Στέφανος Κασσελάκης επισήμανε ότι «προφανώς έχω κάνει λάθη, αλλά δεν βρήκα στρωμένο κρεβάτι στον ΣΥΡΙΖΑ» προσθέτοντας  ακόμη: «Εγώ θέλω να γίνει η μεγάλη ανατροπή. Κάνω κάτι το οποίο δεν έχει ξαναγίνει στη χώρα: Aντί να αποφασίσω εγώ το ψηφοδέλτιο, λέω στα μέλη και τους φίλους του κόμματος “αποφασίστε εσείς ποιοι θέλετε να είναι οι προοδευτικοί άνθρωποι που θα εκπροσωπήσουν το κόμμα”. Για όσους θεωρούν ότι οι αποφάσεις μου είναι αυταρχικές, το αντίθετο ισχύει. Είμαι εντελώς εγκρατής ως πρόεδρος του κόμματος».

Στην ερώτηση αν στόχος είναι η πρώτη θέση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε. «Ναι. Η μεγάλη ανατροπή είναι αυτή. Ο πήχης είναι τόσο χαμηλά, που η πρώτη θέση για εμάς θα είναι να γίνει μια έκπληξη πάνω από τον πήχη. Εάν κάνουμε μια ανατροπή στις προσδοκίες, η πορεία για να γίνουμε κυβέρνηση είναι ξεκάθαρη».

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال