Δολοφονία στη Νίκαια: «Είχε στήσει καρτέρι και τον παρακολουθούσε»

 

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας στην Νίκαια του 39χρονου από τον πατέρα της συζύγου του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δολοφόνος πεθερός θεωρούσε τον γαμπρό του υπεύθυνο για το γεγονός ότι τον είχε εγκαταλείψει η γυναίκα του. Ο 64χρονος δολοφόνος ταξίδεψε στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη, έστησε καρτέρι στον 39χρονο, τον δολοφόνησε και έπειτα αυτοκτόνησε. 

Η σύζυγος του 39χρονου που δολοφονήθηκε σήμερα το πρωί στη Νίκαια μίλησε στο mega για τα γεγονότα που οδήγησαν στην δολοφονία του συζύγου της από τον πατέρα της. 

«Το αμάξι του ήταν ένα μήνα εδώ και τον παρακολουθούσε. Δεν θέλω να ζητήσω ευθύνες. Είχε μπει στο ψυχιατρείο Σταυρούπολης», είπε αρχικά η γυναίκα από τη Νίκαια.

«Δεν έχω κουράγιο να ψάξω ευθύνες», είπε η γυναίκα αναστατωμένη στην κάμερα. «Αυτός ο άνδρας μου κατέστρεψε τη ζωή», είπε για τον δολοφόνο και αυτόχειρα πατέρα της. «Ο σύζυγός μου έβγαινε κάθε πρωί να πάει τον γιο μου στο σχολείο. Εγώ ήμουν μέσα και μου ήρθαν σκάγια, αν ήταν μαζί του το παιδί;»

«Από πού να ζητήσω ευθύνες και ποιος είπε ότι ο άνθρωπος αυτός είναι καλά; Απειλούσε ζωές και τον έβγαλαν εκτός», καταγγέλλει η γυναίκα, αναζητώντας ευθύνες για όσα συνέβησαν.

Από: lifo.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال