Λάρισα: Πατέρας ασελγούσε στην 3,5 ετών κόρη του

 

Σοκ έχει προκαλέσει η νέα υπόθεση που είδε το φως της δημοσιότητας και αφορά στην σύλληψη ενός 47χρονου πατέρα για ασέλγεια σε βάρος της 3,5 ετών κόρης του, μέσα στο αυτοκίνητό του στη Λάρισα. Ο 47χρονος συνελήφθη, οδηγήθηκε ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα Κατερίνης,  και κρίθηκε προφυλακιστέος. Από την πλευρά ο συνήγορος υπεράσπισής του, Γιάννης Αργυρόπουλος, υποστηρίζει ότι ο πελάτης του είναι αθώος και ότι ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, που του αποδίδονται.

Την ίδια ώρα, αναμένονται τα αποτελέσματα από το βιολογικό υλικό που συνέλεξαν οι Αρχές από το αυτοκίνητο του κατηγορουμένου, καθώς και τα αποτελέσματα από την παιδιατρική πραγματογνωμοσύνη, καθώς η 4χρονη εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο.

Υπενθυμίζεται ότι η καταγγελία για ασέλγεια σε βάρος του μόλις 3,5 ετών κοριτσιού έγινε από έναν πολίτη, ο οποίος περνούσε από το σημείο όπου είχε παρκάρει ο πατέρας το αυτοκίνητό του. Ο πολίτης τηλεφώνησε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και ανέφερε ύποπτη συμπεριφορά. Όπως φέρεται να κατήγγειλε, ο κατηγορούμενος και η ανήλικη ήταν για ώρες μέσα στο αυτοκίνητό του, εντός του οποίου φέρεται να ασελγούσε στο κορίτσι. 

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال