Βρέθηκε σπίτι για την οικογένεια του 47χρονου «Παλαιοχριστιανού»

 

Στον Πειραιά βρέθηκε σπίτι για να στεγάσει την οικογένεια του 47χρονου «Παλαιοχριστιανού», Μανώλη Καλαϊτζιδάκη. Μέχρι πρότινος ζούσαν σε παράπηγμα στην ορεινή Κορινθία, όπου είχαν σκάψει και λαγούμι, το οποίο χρησιμοποιούσαν ως οδό διαφυγής.

Ένας άνθρωπος παραχώρησε σπίτι για να μείνουν στον Πειραιά και για να πάει το παιδί του στο σχολείο.

Ο κ. Καλαϊτζιδάκης μίλησε στον ΣΚΑΙ και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η κόρη του, η οποία διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και κινδύνευσε να αποβάλει.

Όπως τόνισε, «η κόρη μου επί μία εβδομάδα βρισκόταν στο νοσοκομείο «Παίδων» στο πλευρό του ανήλικου γιου μου. Ωστόσο, λόγω της κατάστασής της, η υγεία της επιβαρύνθηκε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα με αιμορραγία και με τον κίνδυνο να αποβάλει».

Ο 47χρονος πρόσθεσε ακόμη ότι δεν έχει δει την σύζυγό του, η οποία παραμένει «άφαντη» μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά από την ημέρα που ο ίδιος συνελήφθη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έσπευσαν να κρυφτούν όταν έγινε γνωστή η έκδοση εισαγγελικής παραγγελίας για την απομάκρυνση των παιδιών.

Ο δικηγόρος του 47χρονου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος επισήμανε πως αυτή την στιγμή ο κ. Καλαϊτζιδάκης πρώτον ζητεί να πάρει το παιδί του από το Παίδων, και δεύτερον να τον αντιμετωπίσει η δικαιοσύνη ως έναν άνθρωπο κανονικό ο οποίος θα πληρώσει τα σφάλματά του όπως πρέπει.

Πηγή: enikos.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال