Άγιοι Ανάργυροι: Η κατάθεση της αξιωματικού υπηρεσίας

 

Στο φως της δημοσιότητας φέρνει το iEidiseis την κατάθεση της 22χρονης αξιωματικού υπηρεσίας που έλαβε την καταγγελία της 28χρονης Κυριακής στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Η 22χρονη φέρεται να κατέθεσε στους συναδέλφους της:

«Στο γραφείο μπήκε μόνο η γυναίκα, ο άντρας που ήταν μαζί της την περίμενε στο χώρο που βρίσκεται έξω από το γραφείο. Αμέσως ρώτησα το λόγο που βρίσκεται στην Αστυνομία και πως θα μπορούσα να τη βοηθήσω. Εκείνη άρχισε να μου λέει ότι υποψιάζεται ότι ο πρώην της, χωρίς να μου δώσει τα στοιχεία του, την περιμένει κάτω από το σπίτι της, το οποίο όμως μου δήλωσε βρίσκεται κοντά στο τμήμα. Ο ίδιος άντρας όπως είπε βρισκόταν και χθες έξω από το σπίτι της, χωρίς να μου πει ακριβώς αν έγινε κάτι χθες ή απλώς μόνο τον είδε να βρίσκεται έξω από το σπίτι της. Ακούγοντας αυτό, τη ρώτησα αν χθες ή σήμερα την είχε απειλήσει ή την είχε εξυβρίσει. Εκείνη μου απάντησε ότι ούτε χθες ούτε σήμερα την εξύβρισε ή την απείλησε.

Η 28χρονη μου εξήγησε ότι στο παρελθόν του είχε κάνει μήνυση και ρωτώντας την για ποιο λόγο απάντησε ότι την εξύβριζε, την απειλούσε και τη βίαζε, πλην όμως την απέσυρε. Τότε η συνάδελφός μου τη ρώτησε αν θέλει να κάνει μήνυση και εκείνη απάντησε ότι δεν θέλει. μας είπε ότι το μόνο που ήθελε ήταν να την πάει κάποιο περιπολικό στο σπίτι. Η συνάδελφος της εξήγησε ότι εκείνη την ώρα δεν υπήρχε διαθέσιμο περιπολικό του Τμήματος να την πάει στο σπίτι της και εγώ της είπα ότι δεν γίνεται να μπει μέσα σε περιπολικό παρά μόνο να κληθεί το 100, προκειμένου να δώσει κάποιο σημείο συνάντησης ή την οικία της ή το Αστυνομικό Τμήμα, για να μεταβούν μαζί στο σπίτι της.

Εκείνη μας ρώτησε πόση ώρα θα κάνει να φτάσει κάποιο περιπολικό αν θα αργήσει. Της εξηγήσαμε ότι δεν γνωρίζαμε πόσο χρόνο χρειάζεται ακριβώς για να έρθει. Μας είπε ότι θα πάρει εκείνη το 100 και έφυγε μαζί με τον άντρα που ήρθαν μαζί.

Αφού με ρωτάτε η συζήτηση αυτή κράτησε περίπου πέντε λεπτά, οπότε η ώρα που έφυγαν πρέπει να ήταν 22.15. Φεύγοντας την είδα από τις κάμερες να διασχίζει το διάδρομο μπροστά από τη σκοπιά μιλώντας στο κινητό.

Αφού έφυγαν εγώ και η συνάδελφός μου παραμείναμε στο γραφείο.

Μετά από 3-4 λεπτά άκουσα έναν άντρα να φωνάζει βοήθεια «τη σκοτώνει τη σκοτώνει». Αμέσως εγώ και η συνάδελφος βγήκαμε στο μπαλκόνι που κοιτάει στη σκοπιά και είδαμε δύο άτομα πεσμένα στο έδαφος και το σκοπό να στέκεται όρθιος.

Κατεβήκαμε γρήγορα στη σκοπιά να δούμε τι έγινε».

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال