Αίτημα αποφυλάκισης κατέθεσε ο Απόστολος Λύτρας

 

Μία περίπου εβδομάδα μετά την προφυλάκισή του για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, ο Απόστολος Λύτρας ζητεί, με αίτησή του προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, να ανοίξει την πόρτα της φυλακής.

Ο ποινικολόγος φέρεται να ζητεί την άρση της προσωρινής του κράτησης με περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Απόστολος Λύτρα επιμένει στον ισχυρισμό του ότι δεν παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του επέβαλαν ανακρίτρια και εισαγγελέας μετά την απολογία του. Ο ποινικολόγος φέρεται να επικαλείται το γεγονός πως δεν ήταν εκείνος που πήγε στο σπίτι παρά την απαγόρευση που του είχε επιβληθεί, επιμένοντας, παράλληλα, πως δεν επικοινώνησε με τη σύζυγό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου, παραβιάζοντας τον σχετικό όρο.

Επιπλέον, ο Απόστολος Λύτρας φέρεται να σημειώνει πως σε καμία περίπτωση δεν είναι ύποπτος φυγής, σε μια προσπάθεια να αποδυναμώσει το γεγονός ότι μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του η σύζυγός του, οι Αρχές τον αναζητούσαν χωρίς αποτέλεσμα και ο ίδιος εμφανίστηκε και παραδόθηκε όταν ενημερώθηκε ότι εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Πριν από λίγο, η Σοφία Πολυζωγοπούλου μέσω του συνηγόρου της κατέθεσε στην αρμόδια ανακρίτρια υπόμνημα προς υποστήριξη της κατηγορίας και ζήτησε την άρση απορρήτου των επικοινωνιών του Απόστολου Λύτρα.

 Πηγή: newsbeast.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال