Ζώδια σήμερα (15/06) - Αναλυτικές προβλέψεις

 

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού σε ευνοική όψη με τον Δία και τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει εξελίξεις σε ζητήματα που σας αφορούν άμεσα. Δράστε με διπλωματία και ενήλικη στάση. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας σήμερα φέρνει προκλήσεις γιατί σας ζητά να μπείτε στην θέση του άλλου, κάτι όχι και τόσο εύκολο αυτή την στιγμή. Βρείτε τρόπους μέσω της διπλωματικής οδού να προχωρήσετε σχέδια και κυρίως συνεργασίες.

Για τους Ταύρους, την καθημερινή σας ρουτίνα ενεργοποιεί το πλανητικό σκηνικό σήμερα και σας θέλει να είστε σε εγρήγορση σε ότι αφορά την καθημερινή σας εργασία και δραστηριότητες. Αυτή την στιγμή μπορείτε να προσθέσετε μια νότα αισιόδοξη, περισσότερη ομορφιά και χάρη σε αυτούς τους τομείς.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη στον Ζυγό βρίσκεται σε ευνοϊκή θέση με κέντρο εσάς. Η νοητική σας λειτουργία είναι έντονη και μπορείτε να σκεφτείτε τρόπους και λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν ευκολότερα από μια άλλη στιγμή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εστιάσετε είναι ποια από όλες τις επιθυμίες σας θέλετε πραγματικά να υλοποιήσετε.

Για τους Καρκίνους, επαφή με αγαπημένα πρόσωπα και οικείες καταστάσεις φέρνει το σημερινό πλανητικό σκηνικό, δίνοντας διαύγεια του νου και ανεβάζοντας την διάθεση σας ώστε να κάνετε πράγματα για τους ανθρώπους που αγαπάτε. Επίσης θέματα σπιτιού αυτή την στιγμή μπορεί να σας απασχολήσουν και να βρείτε λύσεις.

Για τους Λέοντες, η ανταπόκριση που θα βρείτε σήμερα από τους άλλους είναι μεγάλο κίνητρο για τις δράσεις σας. Μια άλλη στιγμή μπορεί να δρούσατε με πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Σήμερα μπορείτε να ελέγξετε παραγωγικά καταστάσεις οι οποίες σχετίζονται με άλλους ανθρώπους και γενικότερα ότι αφορά την αλληλοσύνδεση.

Για τους Παρθένους, αυτή την στιγμή μέσα στις χίλιες ιδέες που έχετε στο μυαλό σας προτεραιότητα παίρνει οτιδήποτε σχετίζεται με την συναισθηματική ή/και την υλική σας ασφάλεια. Εξετάστε λεπτομερώς τις καταστάσεις και σταθείτε στην αντικειμενική τους υπόσταση.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο σας και σας χαρίζει ενέργεια για να κάνετε πράγματα. Ωστόσο, οι σκέψεις σας χρειάζονται πλαίσιο γιατί υπάρχει το ρίσκο είτε να ασχοληθείτε με περισσότερα πράγματα από όσα μπορείτε είτε να μπερδευτείτε στην προσπάθεια σας να ισορροπήσετε τις καταστάσεις.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού σας βάζει σε σκέψεις. Δεν είναι απαραίτητο να είναι ανησυχητικές αλλά σίγουρα είναι σκέψεις οι οποίες χρειάζεται να εξεταστούν λεπτομερώς πριν αποφασίσετε να δράσετε.

Για τους Τοξότες, ιδιαίτερη εύνοια δίνει το σημερινό πλανητικό σκηνικό σε ότι σχετίζεται με τον κοινωνικό σας σύνολο, τους φίλους σας, τους ανθρώπους που εκτιμάτε και τις ομάδες. Βρείτε χρόνο να χαρείτε και να πάρετε ικανοποίηση ακόμη και από απλά πράγματα.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα καλό θα ήταν να μην αφήσετε ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες. Προσκλήσεις, συναντήσεις και γενικότερα οι δράσεις που έχουν στόχο τον επαγγελματικό και κοινωνικό τομέα σήμερα ευνοούνται για εσάς. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ενεργοποιήσετε το διπλωματικό σας ταλέντο.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη στο Ζυγό είναι μια ευνοϊκή θέση για το ζώδιο σας και μπορείτε να προχωρήσετε ιδέες και επιθυμίες σας. Το μόνο συστατικό που πρέπει να προσθέσετε είναι η συνεργασία. Είναι σημαντικό αυτή την στιγμή να αφήσετε ανθρώπους που εκτιμάτε να σας βοηθήσουν.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη στο Ζυγό σήμερα μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις και χρειάζεται να βάλετε όριο και πλαίσιο ώστε να μην χαοθείτε. Επίσης καλό θα ήταν να ζητήσετε την βοήθεια από ανθρώπους που σας αγαπούν εάν θελήσετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

Από το astroguide.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال