Ζώδια σήμερα 30/06: Αναλυτικές προβλέψεις

 

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας σήμερα μεταξύ 1μμ και 3μμ γι' αυτό αποφύγετε σημαντικές δράσεις το συγκεκριμένο διάστημα. Το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου κατεβάζει τους τόνους, ωστόσο συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα η ξεροκεφαλιά και η υπερβολική επιμονή δεν θα είναι αρωγοί στα σχέδια σας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, έναν απολογισμό ζητά η σημερινή ημέρα να κάνετε κυρίως σε ότι αφορά αξίες και παγιωμένες πεποιθήσεις είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι πως μέσα από μικρά πράγματα και χειρονομίες μπορείτε να πάρετε μεγάλη χαρά και να νιώσετε ικανοποίηση.        

Για τους Ταύρους, η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας σπρώχνει να ασχοληθείτε με προσωπικά σας θέματα και ζητήματα που σχετίζονται γενικότερα με την εικόνα σας. Δίνεται η ευκαιρία μέσα από νέες ιδέες και γειωμένες κινήσεις να βοηθηθείτε σε ότι αφορά την προβολή σας.   

Για τους Διδύμους, να κάνετε μία εσωτερική διεργασία ζητά το πλανητικό σκηνικό σήμερα σχετικά με πράγματα τα οποία είναι ακόμη ανοιχτά και χρειάζονται άμεση τακτοποίηση. Οι σκέψεις σας θα πρέπει να μπουν σε μία παραγωγική σειρά και να θέσετε προτεραιότητες.   

Για τους Καρκίνους, σήμερα μπορείτε να κάνετε δράσεις που σχετίζονται με άλλους ανθρώπους είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορείτε μέσα από την συνεργασία και επαφές με τους κατάλληλους ανθρώπους να προχωρήσετε κάτι το οποίο έχετε στο μυαλό σας.   

Για τους Λέοντες, είναι κατάλληλη στιγμή να δείτε τα πράγματα καθαρά αντικειμενικά χωρίς να επηρεάζεστε από εξωτερικούς παράγοντες, ειδικότερα σήμερα και αύριο. Εστιάστε σε ένα συγκεκριμένο και ξεκάθαρο στόχο. Αυτό είναι το κύριο μέλημά σας αυτή τη στιγμή.  

Για τους Παρθένους, ασχοληθείτε σήμερα με κάτι το οποίο μπορεί να σας εμπνεύσει και να σας ταξιδέψει, σε όλα τα επίπεδα. Η αληθινή επικοινωνία είναι απαραίτητη ωστόσο αν δείτε πως δεν υπάρχει η διάθεση από την πλευρά του άλλου/των άλλων καλό θα είναι να μην επιμείνετε περισσότερο.

Για τους Ζυγούς, υποστηρίξτε τις πράξεις σας με επιχειρήματα σήμερα μιας και τα πλανητικά δρώμενα είναι ευνοϊκά για μία σχετική κίνηση. Τα πολλά λόγια είναι περιττά και σίγουρα δεν θα φέρουν την ισορροπία που προσδοκάτε. Η διαλλακτικότητα θα είναι αρωγός.    

Για τους Σκορπιούς, μία εκ νέου αξιολόγηση κάνετε σήμερα  σχετικά με σχέσεις, συνεργασίες και καταστάσεις στις οποίες συμμετέχουν και άλλοι άνθρωποι εκτός από εσάς. Θα δοθεί η ευκαιρία να επανατοποθετηθείτε πιο σωστά, πιο παραγωγικά στον δρόμο τη επιλογής σας και να δώσετε την πρέπουσα σημασία σε ότι είναι αντικειμενικά σημαντικό να γίνει/τακτοποιηθεί αυτή τη στιγμή.

Για τους Τοξότες, να προχωρήσετε μία κατάσταση που υπάρχει κοινό όφελος βοηθούν τα πλανητικά δρώμενα σήμερα και αύριο και να υπάρξει αλληλοϋποστήριξη και παραγωγικότητα. Είναι σημαντικό να εστιάσετε σε θέματα που αφορούν την καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα επικεντρωθείτε σε ουσιαστικά ζητήματα και καταστάσεις οι οποίες έχουν πραγματική αξία. Ελάτε σε επαφή με ανθρώπους που εκτιμάτε και ανταλλάξτε ιδέες. Η δημιουργική σας ενέργεια σήμερα και αύριο θα πρέπει να βρει και δημιουργικές διεξόδους, με όποιον τρόπο είναι εφικτό.

Για τους Υδροχόους, σήμερα εστιάσετε σε προσωπικά θέματα και ζητήματα που αφορούν το σπίτι σας ωστόσο κάντε το με επιδέξιο τρόπο. Αυτό σημαίνει να είστε σε επαφή με τις ψυχικές σας φορτίσεις και να αποφύγετε οτιδήποτε μπορεί να σας αγχώσει ή «περιορίσει».

Για τους Ιχθύες, οι ποιότητες που ψάχνετε αυτή την περίοδο μπορεί να βρίσκονται σε πολύ απλά καθημερινά πράγματα και ασχολίες. Δώστε χώρο ακόμη και σε μικρά πράγματα και πάρτε χαρά από αυτά. Είναι σημαντικό σήμερα και αύριο να νιώσετε οικεία στο περιβάλλον που βρίσκεστε.

Πηγή: astroguide.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال