Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για το δυστύχημα στα Τέμπη

 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 18:00 έξω από τα γραφεία της Hellenic Train, στη λεωφόρο Συγγρού.

Στη συγκέντρωση καλούν ομοσπονδίες όπως το ΠΑΜΕ, εργατικά σωματεία, συλλογικότητες.

«Καλούμε όλα τα Συνδικάτα να πάρουν μέρος στην κινητοποίηση που οργανώνεται με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου Πειραιά την Πέμπτη 2 Μάρτη στις 6 το απόγευμα, έξω από τα γραφεία της Hellenic Train, Συγγρού 41» αναφέρει το ΠΑΜΕ, το οποίο εξαπολύει «πυρά» κατά της εταιρείας, της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ - για την πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στον ιταλικό όμιλο Ferrovie dello Stato Italiane Group.

«Να απολογηθούν τώρα όλοι αυτοί που πούλησαν τον ΟΣΕ αντί να τον θωρακίσουν με σύγχρονα συστήματα ασφάλειας, αφήνοντας τους ελληνικούς σιδηροδρόμους με ελάχιστους εργαζόμενους, χωρίς κατάλληλη εκπαίδευση, εξειδίκευση και πιστοποίηση» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι και χθες συγκεντρώθηκαν διαδηλωτές έξω από τα γραφεία της Hellenic Train στην Αθήνα, όπου και ξέσπασαν σφοδρές συγκρούσεις με δυνάμεις της αστυνομίας.

Η Hellenic Train σήμερα δεν θα πραγματοποιήσει κανένα δρομολόγιο λόγω της απεργίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών.

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال