Φρέντι Μπελέρης: Η πρώτη δήλωση μετά την εκλογική νίκη

 

Τις πρώτες του δηλώσεις μέσα από τη φυλακή έκανε ο νέος δήμαρχος Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρης, ο οποίος αναδείχθηκε νικητής στις δημοτικές εκλογές επικρατώντας του Γκιόργκι Γκόρο.

«Νίκησε η Δημοκρατία! Κέρδισε η Χειμάρρα! Ευγνωμονώ όσους επέδειξαν λεβεντιά. Συμμερίζομαι όσους υπέκυψαν στην τρομοκρατία. Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, όλοι οι πολίτες της Χειμάρρας και εγώ ως δήμαρχος, πρώτος μεταξύ ίσων, περπατάμε ενωμένοι για να γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί, υπερασπιζόμενοι την δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα!» έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook.

Υπενθυμίζεται ότι προηγήθηκε ένα θρίλερ στην καταμέτρηση των ψήφων, καθώς νικητής αναδείχτηκε ο Μπελέρης με 30 ψήφους διαφορά από τον Γκόρο. Μέχρι και την τελευταία κάλπη η μάχη ήταν ψήφο με ψήφο. 

Με βάση τον εκλογικό νόμο ο Φρέντι Μπελέρης δεν μπορούσε να ψηφίσει, ωστόσο το όνομά του υπήρχε στο ψηφοδέλτιο και μπορούσε να ψηφιστεί. 

Ο Φρέντι Μπελέρης συνελήφθη αργά το βράδυ της Πέμπτης από αστυνομικούς και οδηγήθηκε στις εγκαταστάσεις του αρχηγείου της αστυνομίας στην Αυλώνα, με την κατηγορία της εξαγοράς ψήφων. Σε σχετικό βίντεο, φαίνεται ο Μπελέρης να συνομιλεί με άλλα δύο άτομα, συνεργάτες του, που συνελήφθησαν επίσης.

Πηγή: lifo.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال