Θεσσαλονίκη: Μήνυση για σκληρή κακοποίηση σκύλου

 Μήνυση σε βάρος άνδρα που εμφανίζεται σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας να κακοποιεί σκύλο κατέθεσε στο Αστυνομικό Τμήμα Λαγκαδά εκπρόσωπος φιλοζωικού σωματείου της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες και από βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, ο άνδρας φαίνεται να χτυπάει με ξύλο ένα σκύλο σε υπαίθριο χώρο, στον οικισμό των Λουτρών του δήμου Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Για παρεξήγηση και λάθος εντυπώσεις κάνει λόγο ο 87χρονος που εμφανίζεται στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου κατηγορείται για κακοποίηση του σκύλου του.

Συγκεκριμένα, σε βίντεο που τράβηξε γειτόνισσα και ανέβηκε σε ομάδα φιλοζωικής, ο 87χρονος εμφανίζεται να φωνάζει στο σκυλί και να κρατάει ένα καλάμι. Η γυναίκα που τραβάει το βίντεο φωνάζει «μη χτυπάτε το σκυλί» και υποστήριξε ότι ο ηλικιωμένος το χτυπούσε και το κακοποίησε.

Από την μεριά του ο 87χρονος δηλώνει ότι «δεν χτύπησα το σκυλί. Πήγαινε στις κότες και για να μην τις φάει, του φώναξα. Είναι κουτάβι και δεν ξέρει. Χτυπούσα στο έδαφος το καλάμι, όχι το σκύλο».

Μάλιστα, ο 87χρονος μετά την καταγγελία, αυτοβούλως πήγε το σκυλί που είναι 6 μηνών σε κτηνιατρείο για να λάβει ιατρική γνωμάτευση και να επιβεβαιωθεί ότι δεν δέχθηκε κακοποίηση.

«Από δυο ημερών το έχω. Του είπε φύγε, για να μάθει γιατί αλλιώς θα τα φάει όλα. Είναι δυνατόν να το χτυπήσω; Εγώ το μεγάλωσα», φέρεται να δήλωσε ο ιδιοκτήτης του σκύλου.

Πηγή: megatv.com
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال