Μενίδι: Άγριος ξυλοδαρμός 16χρονου για 5 ευρώ

 

«Μου είπαν στην αρχή πέσε στα γόνατα, πες συγγνώμη, δεν έκανα τίποτα. Μετά έφεραν τον έναν μπροστά και φώναξαν και άλλους. Λέει ο ένας ‘βγάλε το μπουφάν, αλλιώς θα αμολήσω τον άλλον’. Του λέει έχεις 10 δευτερόλεπτα και άρχισε να μετράει μέχρι το 10 και μετά ξεκίνησε τις μπουνιές».

Είναι ένας 16χρονος μαθητής. Πήγε στο Μενίδι να συναντήσει έναν φίλο του. Εκεί, μια ομάδα νεαρών τον στρίμωξε σε ένα στενό και ακολούθησαν οι σκηνές που ο ίδιος περιγράφει στην κάμερα του LIVE NEWS.

«Δεν είναι μαγκιά να σκάτε 7 με 10 άτομα σε άλλα άτομα. Η βία δεν είναι άντε μ=να λύνεις τα προβλήματά σου, έχουμε και τον λόγο. Δεν παίρνουν από λόγια, μετά ξεκίνησαν και βαράνε».

«Φοβήθηκα το χειρότερο»

Τους γονείς του νεαρού ειδοποίησε μία υπάλληλος καταστήματος, στο οποίο κατέφυγε ο 16χρονος για βοήθεια.

«Με εξοργίζει το γεγονός. Μπορεί να ήταν χειρότερα τα πράγματα, να τον μαχαιρώσουν, να τον σκοτώσουν. Τον χτύπησαν πολύ άσχημα στο κεφάλι. Την εντολή έδωσε σε ένα παιδί ένα άλλο παλικάρι. Του ζήτησαν το μπουφάν του, τα ρούχα του, τα παπούτσια του. Του έκλεψαν 5 ευρώ », λέει ο πατέρας του 16χρονου.

«Φοβήθηκα πάρα πολύ μέχρι να δω πώς είναι το παιδί μου. Νόμιζα ότι δε θα ήταν ζωντανός, αυτό φοβήθηκα πάρα πολύ. Μόλις τον άκουσα, ησύχασα », τονίζει η μητέρα του.

Τα νεαρά αγόρια είχαν λογοφέρει μέσω διαδικτύου, πριν από σχεδόν έναν χρόνο και παρότι είχε περάσει καιρός, φαίνεται πως δεν το ξέχασαν.

«Διαφωνίες από παλιά, πριν από έναν χρόνο κοντά ήξερα το ένα παιδί, είχαμε κάτι μικροδιαφωνίες στα social media. Δεν είχαμε ξανασυναντηθεί, πρώτη φορά τον είδα εδώ πέρα   », λέει ο ανήλικος.

Σύμφωνα με τον ίδιο αλλά και τους γονείς του, κανείς από τις οικογένειες των νεαρών νταήδων δεν έχουν επικοινωνήσει, προς το παρόν, μαζί τους.

Πηγή: megatv.com

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال