48χρονος πατέρας έγραφε με κρυφή κάμερα γυμνή την κόρη του

 

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 48χρονος επιχειρηματίας που είχε δηλώσει στο protothema.gr ότι προτίθεται να πάει μόνος του στην αστυνομία «για να ξεκαθαρίσει το θέμα» με την καταγγελία της συζύγου του ότι είχε βάλει κρυφή κάμερα στο μπάνιο και κατέγραφε γυμνή την 15χρονη κόρη τους.

Ο 48χρονος συνελήφθη, τελικά, το βράδυ της Τετάρτης στην επιχείρηση που διατηρεί σε περιοχή της Δυτικής Αττικής με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ήταν εμφανώς υπό την επήρεια αλκοόλ.

Την ίδια ώρα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η σύζυγος του και μητέρα της 15χρονης μετά την επώδυνη διαδικασία να καταγγείλει τον πατέρα του παιδιού τους έπειτα από τα «ευρήματα» που εντόπισε στο κινητό του τηλέφωνο. Η ίδια θα ζητήσει την συνδρομή ειδικών γιατρών για να χειριστεί αυτό το εξαιρετικά ευαίσθητο θέμα καθώς τα ανήλικα παιδιά τους δεν έχουν ενημερωθεί για το τι ακριβώς έχει συμβεί.

Στην χθεσινή επικοινωνία που είχε το protothema.gr με τον πατέρα της 15χρονης, ο επιχειρηματίας απέφυγε να τοποθετηθεί στις κατηγορίες που του προσάπτει η σύζυγος του και αρκέστηκε στο ότι σκέφτεται να πάει ο ίδιος στην αστυνομία για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Πρόκειται για ευυπόληπτο επιχειρηματία, αρκετά γνωστό στην ευρύτερη περιοχή του Ιλίου. Από τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως μέσα από τη δικογραφία που σχηματίστηκε εναντίον του, προκύπτει ότι η σύζυγος του εντόπισε το άσεμνο υλικό σε κρυφό φάκελο στο κινητό του τηλέφωνο, προχθές και αρκετά νωρίς το πρωί, συγκεκριμένα στις 06.30 όταν και αναζήτησε, όπως είπε, στη συσκευή κάποιες ξεχασμένες φωτογραφίες των παιδιών τους.

Πώς κατάλαβα ότι ο σύζυγος μου είχε βάλει κρυφή κάμερα

Αν και εμφανώς ταραγμένη η μητέρα της 15χρονης εξήγησε στους αστυνομικούς πώς ακριβώς κατάφερε να διαπιστώσει ότι ο σύζυγος της βιντεοσκοπεί εδώ και καιρό γυμνές τόσο την ίδια αλλά κυρίως την 15χρονη κόρη τους. Ο σύζυγος της, είπε, είχε τοποθετήσει την κάμερα μέσα στο μπάνιο, πάνω από τον καθρέπτη του επίπλου του νιπτήρα. Μέσω της κάμερας τραβούσε βίντεο, στιγμιότυπα του οποίου αποθήκευε στο κινητό του τηλέφωνο, σε έναν κρυφό φάκελο.

«Καθώς έψαχνα άσχετες φωτογραφίες των παιδιών μας στο κινητό του εντόπισα και έναν κρυφό φάκελο με άλλες φωτογραφίες τον οποίο και άνοιξα» ανέφερε η μητέρα στους αστυνομικούς. «Η πρώτη φωτογραφία που είδα ήταν της κόρης μου, τυλιγμένη με μια πετσέτα, η οποία είχε τραβηχτεί μόλις το προηγούμενο βράδυ. Έπαθα σοκ. Συνέχισα να περιεργάζομαι τον φάκελο και τότε βρήκα και άλλες φωτογραφίες, οι οποίες δείχνουν την 15χρονη κόρη μου, είτε γυμνή, είτε με τα εσώρουχα» πρόσθεσε.

Πηγή: protothema.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال